cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Škarpa - cepljeni škarpniki

clock-img

13.03.2009, 20:35

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Ima kdo škarpo iz cepljenih škarpnikov? Me zanima, zelo zanima in škarpa na takšen način mi je zelo lepa.
http://www.igem.net/dokumenti/44/2/2006/original_igem_slo_417.pdf
stran 6 in 7

Sem razmišljala zgolj v eni barvi, ne da bi bilo preveč barvitouser posted image

clock-img

13.03.2009, 21:09

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mi smo jo sezidali pred enim mesecem. Imamo jo v rumeni barvi. Jo vsi pohvalijo da je lepa. Sedaj pa še čakamo, da nam naredijo kovani del.user posted image

clock-img

13.03.2009, 22:37

clock-img

dejzi

pencil-img

392

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

Ima kdo škarpo iz cepljenih škarpnikov? Me zanima, zelo zanima in škarpa na takšen način mi je zelo lepa.
stran 6 in 7

Sem razmišljala zgolj v eni barvi, ne da bi bilo preveč barvitouser posted image

Te zanima le barva ali kaj več?
Če jih kupiš na omenjenem naslovu, so moj recept!user posted image user posted image

Drugače pa so po moje lepši v eni barvi...

< Sporočilo je popravil dejzi -- 13.3.2009 22:38:32 >

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

14.03.2009, 00:14

clock-img

tiana

pencil-img

206

mi jo mamo že kakšno leto, sivo z redkimi rdečimi črtami.specialnouser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

14.03.2009, 07:31

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

stran 6 in 7

Te zanima le barva ali kaj več?
Če jih kupiš na omenjenem naslovu, so moj recept!user posted image user posted image

Drugače pa so po moje lepši v eni barvi...

Predvsem me zanima cena in kvaliteta le teh.  A ti delaš v tej omenjeni firmi? Kaj pa tlakovci, so kvalitetni?

clock-img

14.03.2009, 10:56

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Za ceno ti predlagam, da pokličeš v trgovino omejenega podjetja, ti bodo radi pomagali in svetovali.
Kar se pa kvalitete tiče, pa itak dobiš zraven atest (če ti ga ne dajo, pa ga lahko zahtevaš), kjer piše, da so skladni z veljavnimi standardi in katere preiskave so bile narejene.

Jaz bom rekla, da so kvalitetni, pa ne zato, ker tam delam, ampak, ker so preiskave to pokazale. Izbira pa je tudi velika.

Za kaj več (bolj specifične zadeve) mi piši na zs, da ne bo reklama.user posted image

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem