writing-img

Škodni manipulant

clock-img

05.03.2008, 20:50

clock-img

Anonimen

Danes sem dobila obvestilo, da bi me na eni naši zavarovalnici sprejeli na delovno mesto škodnega manipulanta. In nisem še uspela vprašati za podrobnosti.
Kako je s tem? Kaj natančno zajema to delo? Plača?

Aja, anonimna sem pa zato, ker sem zaposlena in je kar nekaj sodelavk na RR in nebi rada da prehitro izvejo da menjavam službo...user posted image

clock-img

05.03.2008, 21:07

clock-img

Nenny

pencil-img

192

Ojla

Škodni manipulant dela na šalterju z ljudmi. Sprejema stranke, zbira prijave za škodne dogodke, jih evidentira in posreduje naprej škodnemu cenilcu. V bistvu si jih kot neka tajnica...Je pa odvisno od zavarovalnice. Nekje delaš le eno vrsto dela, drugje pa je potrebno škodo zapeljat od začetka do likvidacije škode in s tem tudi nakazila le te. In res vse je odvisno od zavarovalnice...velikost.....plače..

clock-img

05.03.2008, 21:09

clock-img

Anonimen

Ja, nekaj so omenjali v tej smeri kar se dela tiče. Delala pa bi za zavarovalnico Triglav.

clock-img

06.03.2008, 09:58

clock-img

Anonimen

Pri nas je plača za škodnega manipulanta tam okoli 900 e-bruto.
Delajo vse, tudi likvidacije in nakazila. Kolikor pa poznam Triglav imajo tam bolj razdeljeno ampak v smislu dnevov. En dan delajo samo  nakazila, en dan samo likvidacijo. Je pa čisto odvisno tudi kje v Sloveniji bi delala za Triglav.Je tudi po območnih enotah drugače.
Pa srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem