writing-img

Škripanje z zobmi

clock-img

05.11.2004, 00:44

clock-img

Nika G.

pencil-img

26

Oj!

Mojemu 6m Natanu :duda: rastejo zobje, ima spodnje enke, zgornji sta tudi že obe zunaj, desna čist na frišno. Mali vsake toliko zaškripa z zobmi, da ga slišim tudi če sedim 1 m od njega.

Mene to skomina in ga ne morem poslušat, me pa zanima če je to škodljivo za kasneje in če si lahko tako poškoduje zobe, kakšne so vaše izkušnje? A ma kakšen smisel, da mu to preprečujem? A delo to zato, ker ga boli?

Hvala :kuza:

Nika

clock-img

05.11.2004, 00:49

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Meni je zobozdravnik rekel, da je to škodljivo za zobe...obrusi se sklenina! Najbolje bi bilo, če bi povprašala o tem otroškega zobozdravnika.., morda bo minilo samo od sebe, ko se bo Natan naveličal škripanja..

clock-img

05.11.2004, 00:52

clock-img

Nika G.

pencil-img

26

Upam, obisk zobozdravnika imam pa v načrtu, so mi rekli pri 7m ali pa ko pukukajo ven zobki, tko da bo že čas po obeh merilih.

:)

clock-img

05.11.2004, 09:05

clock-img

anaj

pencil-img

202

To je škodljivo za zobe in za dlesni. Zobozdravnik ponavadi da en nastavek podoben dudi, da otrok spi z njim. Večina noče.

:kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem