cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Škripanje z zobmi in grizenje

clock-img

06.03.2006, 20:00

clock-img

Anonimen

Gašper je star 8 mesecev, ima 8 zobkov, pa škripa. Čez dan. Sicer ne zelo veliko, ampak škripa pa, da piska v ušesih.
Pa še grize nenormalno veliko. Še najraje tisto, kar je kovinsko. Grize tudi naju. Zadnjič je ugriznil svojo 8mesečno prijateljico. Ali to dela zaradi silne ljubezni user posted image

A je lahko škripanje in grizenje kovinskih stvari kaj narobe, zaradi zobkov?
A to mine, tako kot večina "for"?

clock-img

06.03.2006, 20:49

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

dva meseca nazaj sem sama spraševala

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=752370&mpage=1

je pa minilo. Sem ga ene parkrat čisto na rahlo s prstkom, pa govorila da ne sme. Ni blo nič učinka pol sem pa stvar lepo pozabila pa je tud on nehal.

Sicer še grize sem ne več tolk

clock-img

06.03.2006, 21:50

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Tudi pri nas je minilo le grize še tu in tam.

clock-img

06.03.2006, 23:37

clock-img

Anonimen

Moj je star 13 mesecev, ima 5 zobkov in me je v roku enega tedna dvakrat tako zelo ugriznil, da imam še zdaj modro oznako na roki in ramenu. In to je naredil zdaj prvič, prej nikoli. Pojma nimam, kaj mu je. Mislim, da mu tako hudo paše nekam ugriznit, ker mu zobki silijo ven, pa če ni drugega na razpolago, pač v mojo roko zasadi zobe, ne? Upam, da ga kmalu mine.

Ja, škripa pa tudi večkrat čez dan, ko se spomni. Ni pa mu še to navada, upam, da ne bo postala, ker je neprijetno poslušati.

clock-img

06.03.2006, 23:39

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri nas škripal z zobmi ni nobeden.Tamali je pa imel obdobje,ko smo bili vsi pogriženi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.03.2006, 09:16

clock-img

Anonimen

joj, upam, da res mine user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem