writing-img

Šok na NS

clock-img

17.02.2015, 14:40

clock-img

medvedka15

pencil-img

12

...Danes sem imela nuhalno. In novice niso najbolše. Neglede nato da je bila nosna kost lepo vidna,da da je bila NS 2,1 pa je vse skupi s hormone pokazal takole...Trisomy 21 1:187, Trisomy 18 1:114, Trisomy 13 pa je bil ok 1:963...jutri imam posvet z genetikom....user posted image

clock-img

17.02.2015, 14:43

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Verjetno boš morala na AC, vseeno je pa možno, da je tvoj otrok čisto zdrav, upanje umira zadnje, tveganje je sicer visoko, vseeno pa jih je ostali sto zdravih. Držim pesti zate in ti želim, da si med njimi!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

17.02.2015, 14:46

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

nič paničarit, jaz sem imela tudi slab rezulta, še isti dan posvet v genetski ambulanti in potem AC in na koncu je bilo vse super :)

je pa hudo, ja to doživljati....user posted image

clock-img

17.02.2015, 19:20

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Verjetno boš morala na AC, vseeno je pa možno, da je tvoj otrok čisto zdrav, upanje umira zadnje, tveganje je sicer visoko, vseeno pa jih je ostali sto zdravih. Držim pesti zate in ti želim, da si med njimi!

Enako.
Ampak testi so namenjeni ravno temu, da se takšne nepravilnosti odkrijejo dovolj zgodaj. Običajno na slab rezultat nismo pripravljeni, kar je za mene "normalno", da v osnovi pričakuješ najboljše, a vseeno, tudi na negativen rezultat je potrebno imeti odgovor - kaj bosta naredila, če bo tudi AC slaba. Žal smo tukaj prepuščeni faktorju sreče,,,

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

19.02.2015, 08:38

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

KOLIKO si pa stara

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

19.02.2015, 10:58

clock-img

medvedka15

pencil-img

12

27...včeraj sem ze opravila biopsijo horionskih resic...zdej pa čakamo in upamo na najbolše

clock-img

19.02.2015, 20:46

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mlada torej. Saj bo vse ok, ne daj se prestrašiti nekim relativnim številkam

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

19.02.2015, 21:31

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Zelo podobno zgodbo sem doživljala sama pred šestimi leti. Rezultati NS zelo, zelo slabi, nosna kost sicer vidna. NS je bila 2,9, tveganje za rojstvo otroka z DS pa 1 proti 36.. Stara sem bla 32..... Čakala me je AC, rezultati ok. Danes nam živčke kravžlja ena navihana deklica.
Verjamem, da bo tudi pri vas dober konec. Je pa najhuje čakanje, to pa ubija :(

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

20.02.2015, 07:25

clock-img

medvedka15

pencil-img

12

Pr men je bla nosna kost fajn vidna,pa tud tist kanal v hrbtenici je bio ok,Ns sm mela pa 2,1 kr je u bistvu ok. Sam je biu pa dvojni hormonski test slab...Ampak je pa ginekologinja rekla in tud genetic,da je možn da je hormonski test zarad tacga odstopanja u bistvu lahko kaže na kako napako posteljce. Ker je g. doctor na genetskem posvetu reku, da neki očitne podlage za trisomijo v najinih družinah ni. Mam tm 0.5% za trsomijo 21 in 1% za trisomijo 18. Zdej itak vem da morm sam pozitivno čakat na rezultate.

clock-img

26.02.2015, 14:17

clock-img

Maicoo

pencil-img

79

Medvedka15, a je že kaj novičk?
Upam, da so dobre...

clock-img

20.03.2015, 16:06

clock-img

medvedka15

pencil-img

12

No ta teden sem končno dobla pozitivne novice... Našauser posted image je ok.

Citiram... Po opravljeni biopsiji horionskih resic ugotavljamo da gre za normalen ženski kariotip :)

clock-img

22.03.2015, 22:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Bravo medvedka! Čestitaaaam!!!user posted image NO, zdaj pa lahko v miru nabaviš vse za svojo pupiko, ker si lahko prepričana, da bo tvoja mala zdrava pupika:). Želim ti lepo nosečnost in čim lažji porod, si si oboje zaslužila!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

26.03.2015, 14:49

clock-img

Maicoo

pencil-img

79

IZVIRNO SPOROČILO: medvedka15

No ta teden sem končno dobla pozitivne novice... Našauser posted image je ok.

Citiram... Po opravljeni biopsiji horionskih resic ugotavljamo da gre za normalen ženski kariotip :)

Zelo sem vesela zate!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem