cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šola za mamice

clock-img

16.07.2007, 07:57

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, v katerem tednu je treba pričeti hoditi na zgoraj omenjene šolo-tečaje???

clock-img

16.07.2007, 09:20

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Pozdravljena. Točno o tednih ne vem. Sama sm v 24t in sm se full bala, da zdej čez poletje sploh ne bo nič z šolo...tko da sm čakala najprej na razpis. Vpisavat se začnemo po 1.avgustu, šolo pa mislem da bo začela konc avgusta....no, mislem, da nima nič veze z tedni, bi blo pa nesmiselno hodit nekje še v začetku...kr tja do konca je še dolga in se lahk zgodi, da se pol tud kaj pozabiuser posted image

Lep dan
Tina

clock-img

16.07.2007, 11:01

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Takrat ko utegneš bi jaz rekla. Sem se full sekirala prvič, kdaj naj grem. Šla pa sem samo 2x me je porod prehitel, naučila se itak nisem nič, v bolnici so pa samo gledali če imam štempl od materinske.

clock-img

16.07.2007, 11:54

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Ponavadi hodijo ženske v 7. mesecu nosečnosti. Če pa ravno ni nič razpisano, pa pojdi v 6. mesecu.

clock-img

16.07.2007, 12:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem