writing-img

Šola za moške

clock-img

26.09.2007, 21:27

clock-img

ANOIMEN

pencil-img

43

Zanima me ali je kdo hodil v to šolo za bodoče očke.
Prosim če bi mi svetovali.

mama ima v želodcu otroka,oče pa pivo
pasovček pravi red je vedno pas pripet

clock-img

26.09.2007, 21:49

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če mislite šolo za starše je to običajna pred porodom. Je pa na voljo v daljši in krajši različici.

Če pa mislite dobesedno, kot ste napisali v naslovu, pa take šole ne poznam.

clock-img

26.09.2007, 21:50

clock-img

Anonimen

.Prosim če bi mi svetovali.

Kaj konkretno te zanima? O šoli za starše? O moških maš pa precej napisanega na Partnerskih odnosih.

clock-img

27.09.2007, 13:40

clock-img

ANOIMEN

pencil-img

43

ok zanima me koliko časa traja taka šola?

clock-img

27.09.2007, 15:18

clock-img

only_me

pencil-img

392

Odvisno. Moja kolegica je vse porihtala v enem tednu (imeli so predavanja vsak dopoldan), mi2 z mojim pa sva hodila v sklopu Ptujske porodnišnice, tam pa je blo 1x na mesec (v ponedeljek) 1 uro. Bilo je pa 5 predavanj, torej se je vleklo 5 mesecev.

Vse je odvisno, kje se odločiš, da greš. Malo prečekiraj po spletnih straneh porodnišnic...

LP

clock-img

28.09.2007, 21:54

clock-img

ANOIMEN

pencil-img

43

bom hvala za odgovor

clock-img

28.09.2007, 22:05

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Kolikor jaz vem, obstaja sola za ocke. To je skrajsan program sole za starse, ki se ga udelezijo ocki, ki ne morejo hodit poslusat vseh 8 al kok je ze predavanj v ljubljani.
Mislim, da so 2 ali pa 3 srecanja.
Poklici stevilko, ki jo ima zena v brosuri sole za starse.

clock-img

29.09.2007, 16:13

clock-img

jade1

pencil-img

473

Pri nas imajo predavanja v zdravstvenem domu. Mislim, da so 4 ali jih je 5 nisem sigurna. Večinoma hodijo samo nosečnice, če želijo pa so lahko tudi partnerji na vseh predavanjih. samo 1 dan je obvezno tudi za očke, da lahko dobijo potrdilo za prisotnost pri porodu. Pa še tega ne zahtevajo v vseh porodnišnicah, v Postojni ga ne rabiš imet.

clock-img

19.10.2007, 14:41

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Ja, v KC Ljubljana oz. Porodnišnici imajo hiter tečaj za očete in traja 4 ure, tam izvete vse, kar rabite, da ste pri porodu zraven. Sicer je pa zanimivo in zaželjeno, da slišite tudi druga predavanja, stvar individualne odločitve.

clock-img

04.01.2008, 02:50

clock-img

Mystic

pencil-img

2

Ciao!

Midva z mojo partnerko sva skupaj obiskovala solo za starse nej ti povem samo to ,da sva bila strasansko zadovoljna...

Tko moj nasvet je nujno se udelezi tega predavanja zgubiti nimas kaj pridobis pa ogromno znanja 

clock-img

04.01.2008, 07:06

clock-img

san

pencil-img

4176

moj partner je 9 let nazaj delal hitri tečaj in tam izvedel ogromno, žal drugače zaradi službe ni šlo. bilo je pa to v lj porodnišnici in pri porodu se je že dvakrat odrezal več kot odlično.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem