writing-img

Šola za starše LJ - razlike, prednosti?

clock-img

04.01.2011, 11:29

clock-img

pasijonka

pencil-img

143

Vem, da je tema zgoraj že odprta, vendar ne najdem nobene informacije o tem, če so kakšne razlike med šolami (porodnišnica, različni ZD)? Je katera hodila v ZD Bežigrad in kako je tam? Hvala za komentarje.

clock-img

04.01.2011, 12:41

clock-img

Anonimen

Nama z možem je bilo super v P user posted image , ne znam pa komentirat za druge ustanove.

clock-img

04.01.2011, 12:55

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

midva z možem sva hodila v ZD Šiška in je bilo super. meni je bilo všeč to, da nas ni bilo veliko, bilo je sproščeno, vsa vprašanja so bila dobrodošla in dobili smo odgovore.
kako je v porodnišnici pa ne vem.

clock-img

04.01.2011, 13:24

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Jaz sem bila pred dvema letoma v P - predvsem zato, ker so bila predavanja popoldan. Večinoma je bilo ok, razen ene brezvezne pediatrinje (ki ni povedala popolnoma nič koristnega, pa že sicer je tako leno govorilauser posted image ), pa še sodelovali smo lahko v eni študiji o čiščenju zob (oz. o vsebnosti fluora v otroških pastah). Predvsem to predavanje o zobeh (predaval je pedontolog Rok Kosem) je bilo precej boljše od tistega, ki so ga poslušali v ZD Šiška tisti čas - tako mi je vsaj zatrdila kolegica, ki je kasneje šla še v P na to predavanje. Sicer pa je v P pač večja gužva in vse precej manj osebno, kot pa v kakšnem ZD.

clock-img

04.01.2011, 13:26

clock-img

Teyla

pencil-img

1695

Midva sva hodila v ZD Rudnik-Vič. Predavateljice so super, program se mi je zdel zelo temeljit in lepo porazdeljen, tako da smo tam sedeli največ 1,5h. Okvirne programe ZD v Lj si lahko pogledaš na internetu. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem