writing-img

Šola za starše v Lj

clock-img

16.02.2009, 16:21

clock-img

španka

pencil-img

48

2.3.2009 bova z možem šla na šolo za starše. Zanima me, kaj se lahko zgodi, če ne bo mogel priti en dan na predavanje (zaradi službe). A bo lahko vseeno biti z mano, ko bom šla rodit? Ali mora priti na vsa predavanja, da bo potrdilo dobil?

clock-img

16.02.2009, 16:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Prisotnost preverjajo le na tistih predavanjih, ko je 1, 2 porodna doba in poporodno dobo, torej 3x. Vsa odtala predavanja lahko prešprica

clock-img

16.02.2009, 17:03

clock-img

španka

pencil-img

48

Hvala Hope2!
Zdaj vidim, da delam velike napake, ko govorim slovensko, oprosti! user posted image

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

clock-img

16.02.2009, 17:23

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: španka

Hvala Hope2!
Zdaj vidim, da delam velike napake, ko govorim slovensko, oprosti! user posted image

Sploh nisem opazilauser posted image , zdaj sem šla še enkrat brat o čem ti to govorišuser posted image . A si španka, super govoriš oz pišešuser posted image user posted image . Zaradi teh par napakic pa se ni za sekirat, kaj šele da bi se morala opravičevat. 

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.2.2009 17:24:42 >

clock-img

16.02.2009, 18:55

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Važno je, da je na predavanjih o porodnih dobah. Če mu pa ne ustreza, gre lahko na tečaj, ki ga organizirajo za bodoče očke - samo 1 predavanje, tudi tako dobi potrdilo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

17.02.2009, 07:29

clock-img

Anonimen

španka: na predavanje mu ni nujno it, v LJ.P. imajo narejeno tako, da če ima potrdilo od MŠ plača tam nekje 15€ da je lahko prisoten pri porodu, če pa nima potrdila od MŠ pa plača tam nekje 30€! za prisotnost pri porodu! tako da če nima časa in se ne more udeleževat MŠ je čisto vseeno, ali hodi na MŠ ali pa ne hodi, plačal bo vseeno!

l.p. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem