cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šolanje od doma

clock-img

30.05.2021, 21:56

clock-img

znojevka

pencil-img

4

Hej, mamice in očki šolarjev user posted image

Zadnje čase se vsepovsod ogromno govori o šolanju otrok od doma, pa me malo zanima, če kdo tukaj to prakticira, če ima kakšne izkušnje za deliti?

No pa tudi tisti, ki ne - ste že razmišljali kdaj o tem?

clock-img

01.06.2021, 09:50

clock-img

ninakorosec

pencil-img

12

Meni se zdi super, v kolikor sta starša zmožna. Hkrati pa verjamem da je praktično nemogoče da bi starša sama zagotovila da so vse potrebe otroka (socialne, ....) ustrezno naslovljene.



šolske torbe

clock-img

15.06.2021, 13:53

clock-img

podezeljek

pencil-img

18

Glede na to, kako je izgledalo šolanje na daljavo na začetku letošnjega šolskega leta .... si ne predstavljam ravno, da bi se tako šolali ... Mislim, da sistem še ni izpopolnjen, pa tudi učitelji ne.

Poleg tega pa smo ravnokar imeli sedaj primer, ko je zbolela sošolka od hčerke - in je ostala doma. Da bi se učiteljica kaj bolj potrudila in ji omogočila šolo na daljavo, ker je zbolela - no go! Hčerka je vprašala, če ji lahko odnese knjige ali zvezke, pa je odgovor bil spet ne, da bo že predelala, ko se bo vrnila .... sicer je to 2. razred, pa vendar ....

Tudi sam bi rad izvedel kaj več na to temo... Še posebej izkušnje tistih, ki to res prakticirajo ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem