writing-img

Šotorček za na plažo

clock-img

20.04.2008, 17:03

clock-img

Anonimen

No, sej ime teme vse pove. user posted image  Kje ste kupile tisti šotorček za na plažo? Kakšne priporočate?

Hvala. user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:04

clock-img

bilbo

pencil-img

200

kupil v Merkurju lani za 12 EURO, nisem ga še niti razpakiral od lani, smo vedno raje senco iskali.

clock-img

20.04.2008, 22:58

clock-img

Anonimen

Kupili v Intersportu, enkrat smo ga postavili na plazi in nikoli vec, ker je ful po plastiki smrdel. Letos ga bom en mesec prej dala luftat na balkon user posted image Ker ne bomo iskali sence in bo bolj na komot user posted image

Mislim, da je bil okrog 18€. Je pa kar velik no .. polsotor.

clock-img

21.04.2008, 07:25

clock-img

bibabuba

pencil-img

54

V Hoferju, ful fajn, sam mi smo ga redko uporabljal, saj se nam ga ni dalo postavljat.

Kličem sonce!

clock-img

21.04.2008, 07:33

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Mi smo ga tudi zelo zelo redko uporabljali, saj je pod njim ponavadi peklensko vroče user posted image . Še bolj, kot če bi bili brez njega. Tako da nakupa ne priporočam user posted image .

clock-img

21.04.2008, 09:07

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi ga imamo že vsa leta, odkar imamo našega malčka in moram reči, da če bi ga kupila na novo, bi raje odštela kak € več in bi kupila takega, ki ima zračenje. Ker drugače je notri res user posted image  vroče. Tako da mi ga imamo bolj za to, da pospravimo stvari notri, kot pa, da bi notri ležali oz. spali. Sem pa že razmišljala, da bi kar sama naredila kakšni 2 luknji na zadnji strani in ji prešila z mrežico, da bi se to lepo luftalo, potem bi bilo pa v redu.

clock-img

21.04.2008, 12:38

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovore. user posted image
Torej bomo iskali takega, da se lufta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem