cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Španija

clock-img

17.03.2010, 09:43

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Odločamo se za letošnje počitnice. A je kdo kampiral po Španiji? Če ja, kako ste šli do tja, kar z avtom? Ima kdo kakšne izkušnje s trajekti npr. iz Italije v Španijo?

Hvala!

Uživajte!

clock-img

17.03.2010, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.03.2010, 15:19

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Pred leti smo z avtom prekrižarili dobršen del Španije, spali smo samo v kampih.
Izkušnje so bile zelo pozitivne. Kampi so lepo urejeni in povsod jih imaš. V notranjosti so marsikdaj še celo lepši kot na obali, predvsem pa so bolj prazni. Ob obali so poleti kar precej zasedeni (odvisno kdaj nameravate iti). Kampirali smo tudi v večjih mestih, Madridu, Toledu, Granadi, Cordobi...). Čisto točno se ne spomnim več, saj je že nekaj let nazaj, ampak izkušnje so bile zelo pozitivne.

LP 

clock-img

18.03.2010, 09:24

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Hvala vama za tele info.
Mi mal razmišljamo od Barcelone do Gibraltarja. Mal sem gledala na netu, pa me moti, ker kampi niso ob obali. A je tako povsod? Kolikor sem videla, so kar po 0,5 in več km od obale user posted image user posted image

Lp

clock-img

18.03.2010, 09:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.03.2010, 22:23

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Babsi, tukaj si poišči kampe. Tu izbereš opcijo ob morju in iščeš samo take potem:

http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/

clock-img

22.03.2010, 15:21

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Hvala za tole.
No, mal smo preračunal, pa je kar preveč km za naredit, tako da verjetno bo padla kakšna bližja relacija...Korzika, Sardinija...

clock-img

23.03.2010, 15:40

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Babsi

Hvala za tole.
No, mal smo preračunal, pa je kar preveč km za naredit, tako da verjetno bo padla kakšna bližja relacija...Korzika, Sardinija...

Ma niii. Saj se ustavljaš vmes, zakampiraš za dan, dva ali tri, kaj pogledaš in potem dalje. Meni je v bistvu pot najlepša, tako največ vidiš.

Res pa da jaz ne vozim, he, he.

clock-img

23.03.2010, 16:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.03.2010, 08:54

clock-img

Babsi

pencil-img

149

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Hvala za tole.

Ma niii. Saj se ustavljaš vmes, zakampiraš za dan, dva ali tri, kaj pogledaš in potem dalje. Meni je v bistvu pot najlepša, tako največ vidiš.

Ja , jaz sama vozim in šotor postavljam in pospravljam in dva otroka servisiram in mi takle tempo res ni dopust. Se tudi rada klatim naokrog, ampak kakšen dan pa tud rabim vmes za relax.

No, moramo še mal premislit tole celo zadevo.

clock-img

25.03.2010, 21:31

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Hvala za tole.

Ja , jaz sama vozim in šotor postavljam in pospravljam in dva otroka servisiram in mi takle tempo res ni dopust. Se tudi rada klatim naokrog, ampak kakšen dan pa tud rabim vmes za relax.

No, moramo še mal premislit tole celo zadevo.

Ja, to je bistvena razlika. Dobra si, da sploh greš na take poti. Drugač pa tudi jaz večinima sama vse postavljam in to. Preden se moj dvakrat okol svoje osi obrne, imam jaz že vse narejeno.

clock-img

25.03.2010, 21:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.03.2010, 09:17

clock-img

Babsi

pencil-img

149

No ja, tko grozno pa spet ni.user posted image

Zakaj s šotorom? Ker mi je bivanje v kampu zakon, si ne predstavljam poletnega dopusta v kakšnem hotelu al pa hostlu...
In ker tako vandramo že nekaj let in je prav fino. Tud tamali nista več tko majhni, da bi ju bilo treba skoz za roko držat user posted image user posted image user posted image

Poleg tega se na daljše poti (Grčija, Sicilija) ne odpravimo same, ampak gremo skupaj s še eno/dvema familijama.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem