writing-img

Špikanje!

clock-img

16.05.2006, 22:00

clock-img

danaja1

pencil-img

140

Drage moje!

Prosim za pomoč. Sem v 12 tednu nosečnosti in me danes že cel dan na levi strani v trebuhu špika, v vii jajčnika. Ne vem kaj naj naredim. Ali mislite da zna biti nevarno. Srm pa v 6 tednu krvavela in naj bi bil grozeč splav, tako da moram do 16 tedna piti utrogestan (progesteron).
Prosim za Vaša mnenja.
Hvala in vsem srečno!

clock-img

17.05.2006, 07:21

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

To je težko reči, kaj je narobe. Mene je tudi špikalo ampak nisem prej nič krvavela... to špikanje se je pojavilo le na momente zaradi večanja maternice. Ti pa predlagam, da pokličeš G.

clock-img

17.05.2006, 07:29

clock-img

majas

pencil-img

3393

Tudi jaz mislim, da se ti ni potrebno sekirati, ker to špikanje se dogaja...tudi pri meni se.. Se maternica krči in razteza, user posted image pa premika...in zato čutimo tako zbadanje. Mene najbolj zašikne ko kihnem, takrat prav zaboli... Pa morajo nas malo špikati, da ne pozabimo da smo sameuser posted image ne skrbi, vse bo vredu

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

17.05.2006, 16:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nič ne skrbi, špikanje je v nosečnosti čisto ok. Mene tudi vsakih par dni špika od jajčnikov do popka in enkrat na eni, drugič na drugi strani.
Če pa bi krvavela, je pa druga pesem. Pa takoj pokliči G.

clock-img

18.05.2006, 22:47

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

aha, tole se meni tudi dogaja... potem ne rabim paničarit... hvala vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem