cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Špikanje, bolečine

clock-img

23.02.2006, 09:30

clock-img

Špela

pencil-img

274

Koliko vas je tistih, ki ste na začetku nosečnosti pa čutite kakršno koli špikanje, krče(blage) v spodnjem delu trebuha? Kaj to lahko pomeni? Malo sem preplašena. Je pa občutek zelo neprijeten.

clock-img

23.02.2006, 09:42

clock-img

MATEJA

pencil-img

195

Mogoče bi bilo bolje, če bi vprašala, koliko je tistih ki niso čutile špikanja, krčev in podobnih težav na začetku nosečnosti user posted image ?  Jaz sem že ena med (verjetno) 99 % ki so imele te težave. Ne sekiraj se, dokler ni izcedka, ni panike in verjemi, manj boš razmišljala o tem, manj te bo bolelo in bolje bo zate in tvojega user posted image . Lepo user posted image  ti želim pa brez zapletov. Špikanje pa itak spremlja celo nosečnost.

< Sporočilo je popravil MATEJA -- 23.2.2006 9:43:31 >

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

clock-img

23.02.2006, 11:46

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz sem ena tistih, ampak sem slutila, da to ni nič posebnega, čeprav me je tudi skrbelo. Brez panikeuser posted image

clock-img

23.02.2006, 14:28

clock-img

nelly

pencil-img

172

Ja tudi jaz sem ena izmed tistih, ki me je na začetku špikalo.Saj me še zdaj samo malo manj ali pa tudi sploh ne, tako občasno. Pa tudi občasno imam takšne znake, kot bi se mi prikazalauser posted image .

clock-img

23.02.2006, 21:55

clock-img

zofka

pencil-img

3

Tudi jez sem na začetku, pa me malo špika na levi strani trebuha... Vidim, da nisem edinauser posted image !

clock-img

24.02.2006, 06:25

clock-img

naja78

pencil-img

2169

mene tudi,vse to je normalno.

punce,maternica se veča,pikica raste itd.....

clock-img

24.02.2006, 10:07

clock-img

sanjula

pencil-img

34

Špela, jaz sem v 25. tednu pa do sedaj nisem imela velikih težav s špikanjem, zadnjih 10 dni pa me zelo špika in boli tako da ponoči sploh ne spim, čez dan pa je bolje, ker več gibam, pa očitno ta napetost in bolečina popustita. Pravijo, da je vse to normalno, zato se ne poskušam preveč sekirat. Lepo nosečnost pa čim manj skrbi ti želim!user posted image

clock-img

24.02.2006, 12:08

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo punce!

Mislim, da ima to večina nosečnic težave. Tako kot je rekla Naja78 - maternica se širi, plod je čedalje večji in pritiska dol, zato vas špika dol. To je popolnoma normalno v nosečnosti. Dokler res ni izcedka, se nimate kaj bati. Velikokrat vas bo še špikalo in čedalje bolj vas bo špikalo (proti koncu), ampak to je samo večanje in teža ploda, ki pritiska na maternični vrat in takrat najbolj boli sramna kost.

Samo priporočam vsem = VELIKO POČIVANJA , pa bo vse vredu.

Pa brez panike vsem in lepo nosečnost še naprej.

clock-img

24.02.2006, 12:54

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

tako je, brez panike. špikanje je pri vseh user posted image  prisotno več al manj skori vseh devet mescev. naša maternica se v tem obdobju širi, naše medenične kosti se pripravljajo, da bodo dale plac našim user posted image , da bodo lahko prišli vn... umiri se in uživaj v user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem