writing-img

Špikanje v desnem jajčniku!

clock-img

20.04.2008, 11:55

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Punce, povejte mi prosim, če je to znak ovulacije. Zadnjo menstruacijo sem imela 8.4.2008, zjutraj sva s fantom seksala, zdj me pa skoz na desni strani ful špika. Ful si želim da bi ratalo, ker je za mano hsg (niso nič ugotovili, mam vse prehodno), pa še januarja sm mela spontani splav...

clock-img

20.04.2008, 12:31

clock-img

nejkag

pencil-img

47

Divans1,
mene tudi vedno špika med O. v desnem jajčniku, pa mi je G. rekla da tako vem kdaj imam ovulacijo.
Mislim da je to vzrok zakaj te špika.Razlog zakaj me pa vedno desni je ta, da levi jajcevod sem imela zamašenega (za kar nismo vedeli dokler nisem zanosila - nestrokovnosr moje bivše ginekologinje!), po izvenmaternični nosečnosti pa so mi ga tako al tako odstranili.
lp

clock-img

20.04.2008, 12:34

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Za določitev ovulacije je potrebno opazovati kar nekaj dejavnikov, ne samo to kdaj si imela zadnjo menstruacijo, odvisno je kako dolg je tvoj ciklus in spremljajoči dejavniki, povečan izcedek, temperatura, tudi morda bolečine v jajčnikih. Po teoriji naj bi bila ovulacija na sredini ciklusa zato je potrebn spremljati še druge dejavnike, lahko pa si pomagaš tudi s testerji za ovulacijo.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

20.04.2008, 14:38

clock-img

diamantina

pencil-img

1091

Pri meni to špikanje žal ne pomeni O, vedno se namreč zgodi, da me sedem do pet dni pred M tako boli v enem jajčniku, da moram vzeti tableto, ali pa počivati, če imam možnost. Sva se z dragim nekaj zaporednih ciklov trudila seksati takrat, pa ni uspelo, tako da bo ta bolečina nekaj drugega pri meni. Jaz O ne čutim niti je ne opazim, le pri seksu, tako dragi čuti, se spreminja kakovost sluzi, enkrat je zelo redka in spolzka (pred O in verjetno med O), pred M pa postane taka lepljiva in gosta. user posted image

Koliko je pa tvoj cikel dolg? Če je od 26-29 dni, bi toeretično to lahko bila O.

Srečno!user posted image

clock-img

20.04.2008, 15:00

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja, menstruacijo imam ponavadi na 28, 29 dni, pa to me ne špika vsak mesec, zdj me že dolgo ni, ponavadi samo vidim sluz prozorno in vlečljivo...

clock-img

20.04.2008, 16:42

clock-img

diamantina

pencil-img

1091

Ja, bi znalo bit, da je to O. Upam, da že podirata drug drugegauser posted image , da bomo lahko v začetku maja dobili novo srečko!!

clock-img

20.04.2008, 17:25

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Ja, bi znalo bit, da je to O. Upam, da že podirata drug drugegauser posted image , da bomo lahko v začetku maja dobili novo srečko!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.04.2008, 17:29

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ej hvala vam punce za spodbudne beesede. Js tud upam in strah me je, k prvič sva se matrala skor 9 mesecev, da je ratalo, pa se je žal končalo s splavom. Tko da razumete, da je moj strah upravičen, kako bo zdaj, ko sva se spet podala v nov boj!!user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 16:53

clock-img

Anonimen

Mene je špikalo že po ovulaciji in to kar močno. Pa res ni bilo od ovulacije. In zdaj še kar čakam kaj bo. A bo user posted image , a bouser posted image . Upam na prvo. Prav tako pa tudi vsem vam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem