IZVIRNO SPOROČILO: mi negra
crvicek ne bit prevec žalostna.....meni so rekli, da je samo stvar časa....ma naj me strela pocitra, če ne bova enkrat zagledali
Mi negra hvala za tolažbo!
Saj nama so isto rekli, ker sva zdrava, tako da gre pri nama za nepojasnjeno neplodnost. Če pa v 6 mesecih ne bo nič z klomifenom, greva na inseminacijo. Ma saj z mojim možkom sva kar optimistična in v teh 2,5 letih odkar delava najinega

sva se samo še bolj povezala in sva prepričana da bo prišel tudi najin srečen dan. Občasno me bolj prevzame kot neka jeza oz. zavidanje, ko vidim okrog mene toliko nosečk, ma me tudi to mine - se ne pustim! Takoj na začetku mi je sicer uspelo zanositi, ampak se ni dobro končalo.
Sem pa tudi jaz prepričana da hrana popolnoma vpliva na naše zdravje. Saj midva se že itak zelo zdravo prehranjujeva, ampak sva pa do sedaj vseeno imela gluten v jedilniku. Čokolado pa že nekaj časa kupujeva samo pravo 70% in sva se kar navadila. Tako da mislim, da ne bo problema. Sem se pa lotila tega kot projekta v službi in sem 100% da bom uspešna. Tudi na refleksno masažo stopal sem se naročila, pa da vidimo!
Če smem vprašati, kakšno diagnozo pa imata vidva in koliko časa že delata na otročku?
Držim pesti za 17.6.!