writing-img

Športni del vozička

clock-img

27.05.2007, 12:10

clock-img

Bubilu

pencil-img

294

Zanima me, kdaj ste otročka prestavile v športni del vozička?! Zdej ko je tko vroče se mi zdi, da se mi bo moj 3,5 mesečnik v košari skuhal. Gre pa športni del naštimat v čisto ležeči položaj. Tko da bom zelo hvaležna za kakšen nasvet, izkušnjo.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

clock-img

27.05.2007, 12:15

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo jo dali pri treh mesecih že kar v športni del in je bilo super.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

27.05.2007, 14:02

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Naš rojen junija ni bil nikoli v košari, direktno v športnega, ki je bil poležan v popolnima vodoravno. Kar pogumno!

clock-img

27.05.2007, 17:09

clock-img

tančica

pencil-img

293

Tudi moj je star 2 meseca in sem ga položila že v športni del, mu je prav fino...ni tako vroče, bolj prostorno in tudi malo več vidi že...kar pogumno ti tudi jaz rečem.Spodaj sem položila samo še dekico da ga ne žuli ta blago.

clock-img

27.05.2007, 19:51

clock-img

Bubilu

pencil-img

294

Hvala! Se bom opogumla.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

clock-img

27.05.2007, 22:32

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri 5ih mesecih smo ga dali v športni del.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.05.2007, 09:56

clock-img

gogi73

pencil-img

60

Ojla!

Mi smo ga dali v športni del pri 4 mesecih, pa je bilo prehitro, mu ni pasalo ne ležanje ne nič.
Potem sva dala na voziček kar avtosedež in je užival, zdej pa, ko je že večji, pa se je nekako navadil na športni del, tako da...če mene vprašaš, se ti nikamor ne mudi.
Vozi ga še v košari, dokler ne bo sedel vsaj ob opori ali dokler ne bo kolikor toliko stabilen. Pa obleči ga v kratke hlačke, majčko in mu ne bo prevroče. Pokrivat pa ne rabiš pri takšni vročini.

Naš sonček je zasijal 07.12.2006!

clock-img

28.05.2007, 14:43

clock-img

livia

pencil-img

2395

Malo pred tretjim mesecem, saj je bila tako firbčna, da ni hotela ležat v tisti košari, ampak je hotela gledat ven. Sicer je bil naslon čisto ležeče ali pa samo na prvi stopnji.

clock-img

28.05.2007, 14:51

clock-img

Lejci

pencil-img

377

ojla,

jaz sem mojo tut že pri 2. mesecih iz košare v športni del prestavla.  Prej je na sprehodih ali spala ali tulila, ker ni nič vidla in je blo kr zoprno jo skos ven dajat in nosit, da ona okoli glda. 

Ko sem jo dala v športni del, ki se poleže, je bla čist druga zgodba. sprehodi so dejansko začeli bit prijetni. Sem pa tudi podložila dekico, pa je blo. Zdej, pri 3. mesecih si pa sploh ne predstavljam, da bi še bla v košari.

LP

clock-img

29.05.2007, 19:43

clock-img

beki24

pencil-img

1193

pri 3 mesecih! Je pa soseda vprašala pediatrinjo, ko je njena imela 2 meseca, če ji lahko dvigne malo naklon, pa je rekla, da lahko!

clock-img

29.05.2007, 21:54

clock-img

ZALA ADL

pencil-img

116

Malo pred tretjim mesecem, saj je bila tako firbčna, da ni hotela ležat v tisti košari, ampak je hotela gledat ven. Sicer je bil naslon čisto ležeče ali pa samo na prvi stopnji

Enako! So pa postali sprehodi veliko bolj zanimivi, ko je začela sama sedeti. Sedaj prečekira vsakega od vrha do tal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem