cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Športni park Štrihovec v Šentilju

clock-img

23.06.2008, 16:01

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Pozdravljene!

Zanima me mini golf in ali je še sploh na tej lokaciji? Sem iskala po internetu in nisem našla nič pametnega oz. so imeli svojo stran, ki pa zdaj ne dela. Torej, če ima katera kake informacije bi bila zelo vesela.

Hvala in lep pozdravček, Mojca

clock-img

23.06.2008, 16:12

clock-img

Anonimen

Jap, še zmeraj je tam.

clock-img

23.06.2008, 17:41

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Probaj se obrnit na Majcene iz Štrihovca, oni imajo tole zadevico!
Pa kar njih poišči v imeniku in vprašaj, kaj te zanima! user posted image

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

clock-img

23.06.2008, 17:43

clock-img

Anonimen

Kakšni športni park pa je to? Samo mini golf ali še kaj drugega?

clock-img

23.06.2008, 21:13

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: Teja27

Jap, še zmeraj je tam.

Hvala  za odgovor!

Mi lahko, prosim, približno napišeš kako iz MB do tja, ker je že minilo nekaj časa in sem že pozabila. Sklerozauser posted image user posted image user posted image user posted image . Namreč tja bi šli eni kolegi in sem se nekaj delala pametno in na koncu videla, da jim ne znam razložit user posted image user posted image

Ste bili zadnje čase kaj tam, se splača pogledat (nameravali so narediti izlet v sredo), kake so kaj cene,.....

Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, Mojca

clock-img

23.06.2008, 22:06

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Pelješ se po stari cesti proti Šentilju, cca. 5km. pred Šentiljem na levi stani je to,
nimaš kaj zgrešit, ker je zunaj tabla in zastava!
Glede cen in podobnega pa se obrni na Majcene, tako kot sem ti napisala,
imajo oni to!

Majcen Rudolf 041/726 246 ali Majcen Štefanija 041/980 102
upam, da so pravi user posted image

clock-img

23.06.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

Reklame user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2008, 22:14

clock-img

zaliga

pencil-img

241

probaj tudi na to št. (041) 684 724
Lp.

clock-img

23.06.2008, 23:20

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Reklame user posted image user posted image user posted image

ma jaz bi tudi te smajlije....kako?

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

24.06.2008, 08:13

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: zaliga

Pelješ se po stari cesti proti Šentilju, cca. 5km. pred Šentiljem na levi stani je to,
nimaš kaj zgrešit, ker je zunaj tabla in zastava!
Glede cen in podobnega pa se obrni na Majcene, tako kot sem ti napisala,
imajo oni to!

Majcen Rudolf 041/726 246 ali Majcen Štefanija 041/980 102
upam, da so pravi user posted image

Hvala še enkrat!
Za ceno bi res lahko poklicala, imaš prav, ampak sem bolj mislila na tiste, ki so tam bili zadnej čase naj povejo kako je. Ker lastnike je malo težko vprašat kaj je dobrega in s čim gosti niso zadovoljni user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, Mojca

clock-img

18.07.2008, 09:37

clock-img

furor

pencil-img

2

Pozdravljeni!

Ta mini golf v Štrihovcu se nahaja če se peljete po stari cesti od pesniškega rondoja skozi pesnico proti šentilju, 2km pred šentiljem na levi strani. Oz. če se peljete in od pesnice naprej prva tabla z omejitvijo 50km/h in takoj  za njo Avtobusna postaja. Tam je to.

Cena je za odraslega 2.5€ in 2€ za otroka. V ceno sta vključena dva kroga po 9 lukenj torej 18 lukenj.

Proge sprva zgledajo precej lahke a ko se človek tega loti kar hitro opazi da dejansko niso. Seveda je treba vprašati tudi po pravilih kajti mnogo jih igrajo po svoji pameti. Če se igra po pravilih se teh 18 lukenj za dva lahko zavleče v dobro uro.

Imajo tudi ugodno ponudbo pijač in kavic. Lastniki so tudi zelo prijazni in z njimi je fajn rečt kakšno besedo.

Za vsaki obisk dobi vsak obiskovalec en žig v posebno brošurico in ko jih ima 10 ga čaka nagrada (jaz je še nisem dobil tako, da ne vem kakšna je).

Fino je tja it s kakšno družbo ali družino. Za otroke pa ogranizirajo tudi praznovanja katera se morajo pa rezervirat.

Lastnik pa ni g. Majcen ampak g. Medved (kontakt:031 32 77 69)

Imajo pa tudi spletno stran: http://www.marmegolf.si/domov.html kjer imajo tudi narisano karto kako do njih in pa galerijo slik.

Poglejte in poskusite. Zgrešit ni kaj in za tistih 10€ za tri osebe s pijačo vred se tudi splača preživet urco pa pol. Seveda je priporičljivo sončno vreme, kajti takrat pride do svojega izraza cela okolica in vse.

l.p.

Branko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem