writing-img

Številčenje v wordu - na pomoč

clock-img

30.12.2008, 17:01

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Pozdavljeni,

delam diplomsko nalogo in me nekaj zanima prva oštevilčena stran naj bi bila šele uvod (to bi bila stran 1), je pa problem da so pred uvodom še tri strani in sicer naslovnica ter kazalo, ki morajo biti brez številke strani.

a kdo ve kako se to naredi v wordu (imam ga v slovenščini).

ful bi bila vesela, če bi mi kdo  pomagal, sem se nekaj trudla in mi ne gre in ne gre,

hvala hval in lep vstop v ny 09

miaaaa

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 30.12.2008 19:35:13 >

clock-img

30.12.2008, 17:59

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Kje se začne številčiti, naredi prelom strani.... tako so meni takrat svetovali...

clock-img

30.12.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

Če sem imela jaz več strani pred prvo oštevilčeno, sem jih ponavadi izdelala v ločenem wordovem dokumentu. Pač, če tele ne zna, se najbolj na simpl znajde user posted image .

clock-img

30.12.2008, 19:35

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Če naredim prelom strani, mi šteje tako naslovnico kot kazalo torej 1,2,3 in potem spšet od uvoda dalje 1,2 itd kako naredim da ne bo štel naslovnico in kazalo, da bo brez številk?

otika tvoj način mi je všeč ampak ne bo ok, ker moram tud na cd oddat tam se pa vse vidid.

prosim še za pomoč

clock-img

30.12.2008, 19:40

clock-img

Anonimen

bo treba kar prelom naredit in potem greš na stran od kjer začneš številčit in daš od tega odseka dalje

clock-img

30.12.2008, 19:50

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

hvala nataša, če mi kaj ne bo šlo pa pokličem na pomoč.

sam zdaj moram pa k tamali me že kliče,

lp

clock-img

05.01.2009, 15:54

clock-img

atabom

pencil-img

21

ja, tako kot je rekla Natasa. s tem da na tisti strani ko ze ti zacne stevilcit 2x kliknes na st. strani, izberes format page numbers on ODznacis naj stevilci od prejsnje sekcije (izberes start at...). na prvi strani pa nastavis naj ti ne stevilci.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem