writing-img

Štruklji...

clock-img

09.02.2011, 15:18

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Delam jih po tistem receptu k je na embalaži zagorskih štrukljev, torej pokuhani, pol pa zaviti v slanino in zapečeni v pečici, preliti s smetano... Moj bi pa zdej rada, da jaz slanino zamenjam za pršut user posted image Ne vem, a to gre skup, ker stran pol namo metal, al ne user posted image

Je katera že probala?

clock-img

09.02.2011, 16:43

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Kakšen je pa original recept, lepo prosim? user posted image

clock-img

09.02.2011, 19:51

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ja tko kot sem napisala: skuhane zavijem v rezine slanine in dam v ognjevarno posodo in zapečem in pol prelijem s sladko smetano... Če bi pa rada recept za štruklje, pa nau šlo, ker al kupim zagorske štruklje (kjer imaš tud ta recept), al pa mi jih naredi tašča k je zagorka user posted image .

clock-img

11.02.2011, 13:12

clock-img

kjava.

pencil-img

30

jasno, da lahko, kaj pa je razlika pršut pa slanina? To, da je pri pršutu več mesa, posledično bojo štruklji še boljši.

clock-img

11.02.2011, 14:15

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Ja pa tudi bolj slani. Meni osebno je slanina bolj. Pečen pršut postane trd (in slan), tako kot na pici.

clock-img

11.02.2011, 14:21

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Khm... Kaj čem zdej user posted image Pa dobr, sej se zalije s sladko smetano, verjetno pol mal ublaži user posted image Bom jest pol pol nardila, ziher je ziher user posted image ...

clock-img

11.02.2011, 19:04

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Kar si je zakuhal, naj še pojeuser posted image

Drugač pa ne skrbi, sej bo za pojest, meni je pač boljš s slanino

< Sporočilo je popravil suzolinka -- 11.2.2011 19:06:02 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem