writing-img

Študentka+DOHODKI

clock-img

05.10.2006, 20:34

clock-img

Anonimen

Sem študentka, ki ponavlja letnik. Zdaj pa me zanima kaj mi pripada ko se mi konča starševski dodatek. Ali lahko zaprosim za socialno pomoč ali mi ne pripada, ker sem študentka? Sem pa samohranilka!

clock-img

05.10.2006, 20:37

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ali si tudi mamica študentka

clock-img

05.10.2006, 20:39

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ojoj sem butasta ja seveda če imaš štarševski sorry

Ja kljub temu da ponavljaš ti pripada republiška štipendija

clock-img

05.10.2006, 20:40

clock-img

Anonimen

Ja pa nisem dala noter ker mi je na faksu rekla da mi ne pripada ker ponavljam! Kaj ti si študentka. Aja pa še to se opravičujem sem malo forume zamešala!

clock-img

05.10.2006, 20:46

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jou obupne so na referatu. Pripadala bi ti že sedaj ko si dobivala starševski dodatek, tako da bi imela starševski + štipendijo + otroški dodatek.

Jaz sem ponavljala 2l. zaradi uživanja študentskega življenja brez otrok, nato pa še 3.letnik zaradi materinstva in sem lepo dobivala štipendijo takrat ko sem bila prvič v tretjem in takrat ko sem ponavljala 3, za vse to pa ZAHVALA RINGARAJI za info

clock-img

05.10.2006, 21:31

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Seveda ti pripada štipendija! Jaz sem jo tudi prvič dobila v 2. letniku, potem še enkrat, ker sem ponavljala 2. letnik, sedaj pa jo bom tudi dobila v 3 .letniku. Je pa res, da štipendijo dobiš samo enkkrat, ko ponavljaš letnik. Če bi recimo drugo leto ponavljala 3. letnik (govorim zase), potem bi mi štipendija mirovala in je ne bi dobivala. Če ti še kaj ne bo jasno, pa vprašaj na ZS.

clock-img

05.10.2006, 21:53

clock-img

muška

pencil-img

3223

Sem izredna študentka, z dvema otrokoma in prejšnji teden sem vložila vlogo za socialno pomoč. Samohranilka nisem. Socialna pripada tudi tebi, kar pojdi na socialno po pole.

clock-img

06.10.2006, 22:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem