writing-img

Študij in materinstvo

clock-img

22.08.2008, 11:16

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

V zakonu o visokem šolstvu je zapisano v 70. členu, da imajo študentke matere, ki v času študija rodijo, pravico do podaljšanja študentskega statusa za eno leto za vsakega živo rojenega otroka.
Zdaj pa me zanima, če moraš to pravico izkoristiti takoj naslednje štud. leto ali lahko kasneje?

clock-img

22.08.2008, 11:18

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

kolikor jaz vem, lahko tudi kasneje..vsaj moja sošolka je tako "izkoristila ta bonus"

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

22.08.2008, 11:42

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Zdaj pa me še zanima; ta pravica o podaljšanju še šteje kot ponavaljanje letnika ali se to smatra kot nekaj drugega in ni ponavlajanjeuser posted image user posted image

clock-img

22.08.2008, 14:07

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Tega ne vem, jaz sem to izkoristila pri absolventskem stažu, pri čemer sem 2. letnik že itak ponavljala, tako da se ti po mojem ne šteje za ponavljanje ... ? Svetujem, da se obrneš na vaš referat. LP

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

22.08.2008, 23:35

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

mislim,da se drugače šteje za ponavljanje letnika..razen pri absolventu..gre za podaljšanje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

23.08.2008, 20:50

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Punce da vas opozorim, da za vsakega živorojenega otroka, prišlo v poštev leta 2004, ne pa zdaj, ker so spremenili zakon tako, da ne glede koliko otrok naštopaš med študijem, ti pripada le ENO študijsko leto. 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem