writing-img

Švica - poleti

clock-img

17.04.2007, 21:00

clock-img

karmy

pencil-img

2530

od mojega starši so naju povabili da gremo skupaj v Švico, k sorodnikom, za 10 dni.... kar sem pa jaz z veseljem sprejela, saj zelo rada potujemuser posted image mene pa zanima, ker bomo mali tudi po svoje šli, za kakšna mesta bi se splačalo ogledati, ipd... in katera je že šla, kakšni napotki, nasveti? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

17.04.2007, 22:16

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mi smo bili februarja v Zurichu. Najbolj nas je navdušil živalski vrt, kjer imajo tudi ogromno igral. Na žalost je v glavnem deževalo, tako da smo mestece Raperswill obiskal v dežju. Še vseeno nas je očaralo in poleti mora biti tam prav krasno.

Leta nazaj sem pa počitnice preživela v Ženevi. Mene osebno se zdi Ženeva zelo lepa in nametala sem ogromno kovancev v tisti vodnjak znotraj palače OZN, pa se zaenkrat še nisem vrnila. Več pa zaenkrat še nisem videla, ...

clock-img

17.04.2007, 23:31

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Odvisno v katerem delu Švice boš. Če te kaj več zanima, ti lahko povem, saj sem 12 let živela tam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.04.2007, 18:07

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ja, oni majo sorodnike v Zürichu. tak da ne bova daleč okoli lutala... do tovarne Lindta pa definitivno greva user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.04.2007, 09:40

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Meni je bil Zürich všeč, čeprav je deževalo user posted image . Tudi shopping je bil zelo ugoden, še posebej čevlji.user posted image

clock-img

21.04.2007, 09:21

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Lahko ti povem čez 2t ko se vrnem iz Švice.

clock-img

21.04.2007, 11:35

clock-img

karmy

pencil-img

2530

super komaj čakam tvoje poročilo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem