cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ščetka na baterije oz. električna

clock-img

05.05.2008, 21:10

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Kdaj se lahko uporabi pri otroku? Mislim na tisto, ki ima okroglo glavo. saj ne vem kako se jim pravi. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.05.2008, 21:14

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Po moje ko ti bo pustil! user posted image user posted image Naš ne dovoli. 

clock-img

05.05.2008, 21:38

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jaz sem pa glih mislila, da mu bo to bolj zanimivo,ker kao brni in ne bo rabil toliko vlačiti user posted image .  oz. da bomo malo podpirali lenobo zraven user posted image

clock-img

05.05.2008, 23:34

clock-img

urška

pencil-img

3136

moj je star 4 leta. električno zobno ščetko uporabljava že ful časa. sploh se ne spomnim kdaj smo začeli in sicer ravno zato, ker je bilo umivanje zmeri muka (beri: dretje) in nekaj časa mu je blo res zanimivo in se ni tok drl. no potem smo se je pa tok navadli da mi sploh n jasno kako z navadno kej umijete. men se zdi to super zadeva. sem prepičana da mu bolj umijem zobe. 

clock-img

06.05.2008, 08:15

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naš mali jo je dobil pri 3-eh letih. Ima pa obe. Navadno in baterijsko.user posted image  

clock-img

06.05.2008, 08:18

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Kmalu, ko je bilo dovolj zob, nekje pri dveh letih. Baterijsko s Shrekom.

clock-img

06.05.2008, 08:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kmalu, ko je bilo dovolj zob, nekje pri dveh letih. Baterijsko s Shrekom.

Enako, samo da moja nima shreka. Ji je bilo čudno na začetku, ampak tak to je. Zdaj jo ima fuuul rada. Električne ne bom kupla.

clock-img

06.05.2008, 08:54

clock-img

noe

pencil-img

982

Tudi mi smo šli na elektično, ker je bila prava muka si umiti zobe z navadno šđčetko.Se je drl kot zverina zraven, zdaj pa se smeji in se mu ful dopade.

clock-img

06.05.2008, 11:52

clock-img

dana

pencil-img

1395

Mi jo uporabljamo tudi že od 2. leta naprej od Orala B, s tem da ima pač nastavek za otroke.

Vogla kje si pa kupila Shrekovo krtačko?

clock-img

06.05.2008, 12:12

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša že zdaj sploh noče druge, jaz si perem zobe s sonicare-om in ji je samo ta zanimiva, navadna ji ni všeč. ima pa oral b take otroške, drugih nisem opazila.

clock-img

06.05.2008, 12:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Mi jo uporabljamo tudi že od 2. leta naprej od Orala B, s tem da ima pač nastavek za otroke.

Vogla kje si pa kupila Shrekovo krtačko?

V Milerju jih imajo.

clock-img

07.05.2008, 16:16

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Tudi mi uporabljamo Oral B od 2. leta dalje - z otroškim nastavkom Spidermana :) Pridno umivamo in "bibe" iz zobkov splakujemo. user posted image

clock-img

07.05.2008, 19:04

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

O hvala, no potem bomo pa nabavili. Se mi je zdelo, da so te glave nekoliko prevelike na njihove zobke. Sem pa gledala tudi šreka. Imajo pa v Mullerju tudi ogromno drugih junakov. Pa na eni, ko sem jo gledala je pisalo od 3. leta.

A pasto se pa da normalno gor? Mogoče čudno vprašanje user posted image

clock-img

07.05.2008, 19:13

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

O hvala, no potem bomo pa nabavili. Se mi je zdelo, da so te glave nekoliko prevelike na njihove zobke. Sem pa gledala tudi šreka. Imajo pa v Mullerju tudi ogromno drugih junakov. Pa na eni, ko sem jo gledala je pisalo od 3. leta.

A pasto se pa da normalno gor? Mogoče čudno vprašanje user posted image

ja, pasto se da tud gor.

clock-img

07.05.2008, 22:38

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo pa danes kupili električno, ki za povrh še poje tiste 3? minute (verjetno je na toliko timer naštiman, vsaj pri moji je tako), ko si otrok pere zobe. je pa miki miška gor in je tudi oral b.

clock-img

08.05.2008, 08:28

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

kaja a za tvojo 11 - mesečnico? In?

clock-img

08.05.2008, 08:56

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kaja a za tvojo 11 - mesečnico? In?

v soboto 1 letnico user posted image  jaz uporabljam sonicare in si že mojo tlači ves čas v usta, če brni..tako, da navadna krtača pri nas sploh ne pride v upoštev user posted image  če poje, pa še toliko bolje

clock-img

10.05.2008, 22:07

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Naš jo ima tudi že od drugega leta naprej. Zdej ima Mojster Miha, kupljeno v Muellerju. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

10.05.2008, 22:21

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sej ne paše čist sem, sam bom vseen povedala user posted image :

Ene 2 tedna nazaj sem si kupla novo ščetko. Kušla sem pa tako, ki je imela bolj debel ročaj, da se lažje drži. Pa še mal draga se mi je zdela, ko sem prišla do blagajne. Noja... pri zobeh ne bomo šparal...

In si vsak dan tko umivam zobe... dons mi pa med umivanjem kar naenkrat začne neki brenčat v ustih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pismu... potegnem ščetko ven iz ust... pa vidim, da vibrira user posted image user posted image user posted image user posted image  - mi je kr nerodn ratal user posted image user posted image user posted image . Pa 14 dni tega nisem opazla. Zdej sem pa zgleda neki mini gumbek na ročaju ščetke pritisnila in se je vkloplo user posted image user posted image user posted image .

Tko da, po tanovem mam jest tud vibro ščetko, ne sam vaši otroc user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem