writing-img

šabesa in bezgov sirup

clock-img

25.05.2009, 07:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ima katera kak fajn recept za šabeso in sirup?
Koliko časa pa šabesa zdrži, da se ne skisa?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

25.05.2009, 09:03

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6419

jaz delam sirup po tem receptu. Ga pa hranim v hladilniku in mi zdrži čez poletje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

25.05.2009, 15:06

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz šabeso nardim čist po okusu. Vržem v lonec nekaj cvetov, malo sladkorja, kisa, narežem ene 2 limoni na rezine, jih stisnem, pa kar not dodam, pol pa  z mrzlo vodo zalijem. Poskusim in po potrebi dodam še sladkor al pa kis. Mi jo pijemo takoj, ne čakamo da rata  gazirana, precedim jo pa po nekaj urah, da ne rata grenka. nardim je pa ene par litrov, tok da mamo za ene dva dni, pa držim jo na hladnem, ne nujno glih v hladilniku.

clock-img

29.05.2009, 11:48

clock-img

n€na

pencil-img

2862

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6419

jaz delam sirup po tem receptu. Ga pa hranim v hladilniku in mi zdrži čez poletje.

jaz tudi delam tako edino razlika je, da jaz prej ne prekuham vode ampak vse skupan namočim, precedim, dodam sladkor in skuham do vretja in še toplo dam v steklenice in zaprem z zamaškom. Hranim ga v kleti na hladnem. Tako mi zdrži skoraj celo leto...ga spijemo prej...delam ga pa v velikih količinah...letos sem ga naredila 30Luser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem