writing-img

šampon za pogosto pranje+prhljaj

clock-img

05.10.2007, 08:30

clock-img

dana

pencil-img

1395

Rada bi en šampon ki preprečuje prhljaj, hkrati pa je primeren za pranje las na 3 dni, ker se mi tako mastijo. Torej vse troje v enemuser posted image . Trenutno imam Herbal esences, ki je za mastne lase zelo dober, samo mi pa povzroča prhljajuser posted image , pa še lasišče me srbi po njem.  

clock-img

05.10.2007, 08:57

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Če te lasišče srbi po njem -pomeni da je za tvojo kožo premočan ,zato imaš tudi prhlaj.
Jaz uporabljam od head&sholders za občutljivo lasišče,ali za mastne lase,so pa vsi proti prhljaju,tako da je 3v1

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

05.10.2007, 13:29

clock-img

Anonimen

Jaz si tudi umivam lase na vsake tri dni, ker se mi zmastijo + prhljaj (ampak bolj malo). Uporabljam pa sampon od Müllerja ali za mastne lase ali pa za prhljaj in je oboje ok. Hm, pa tudi mene vedno ful lasisce srbi. Samo razni otroski samponi so pa za en drek. Herbal esencces sem tudi uporabljala, je bil fajn za nekaj casa, ampak samo tisti iz Mullerja. V sparu so imeli bolj zanic.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem