writing-img

še 1x

clock-img

17.03.2005, 13:59

clock-img

tomca

pencil-img

236

Danes sem imela na domu privat fizioterapevtko, nekoč zaposleno v zdravstvenem domu. Ko sem ji omenila da smo dobili potrdilo za 50% olajšavo, mi je rekla, da je to pravica vsakega, ki hodi na FT. Ko pa sem ji omenila še to da o tej "pravici" vsi molčijo pa ni mogla verjet. Tako da...

Mimo grede a je sploh komu uspelo?

clock-img

17.03.2005, 14:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

Daj mi povej a si dobla potrdilo v razvojni? Ker mene samo zacudeno gledajo,da kaksna sem,da hocem okvare svojga otrocka dat kot olajsavo:zmeden:

clock-img

17.03.2005, 14:57

clock-img

tomca

pencil-img

236

Teja, to je naša pravica. Javi se mi privat.

clock-img

17.03.2005, 22:41

clock-img

Anonimen

Potrdilo ti lahko napiše tudi pediater, ker on dobi vse izvide iz razvojne ambulante in iz njih je razvidno ali otroku pripada 50% olajšava.
Med olajšavo pa se štejejo otroci z težjo in težko prizadetostjo, medtem, ko otrokom z lažjo prizadetostjo ta pravica ne pripada. Tako je meni razložila na davčni, in tudi v potrdilu mora biti napisano za kakšno prizadetostjo gre.

clock-img

19.03.2005, 21:55

clock-img

MB

pencil-img

62

Poglejte uradni list oz. odgovor, ki sem ga napisala pod temo dohodnina - 50 % olajsava, eno stran nazaj na tem forumu. Podrobno so nastete vse bolezni in motnje zaradi katerih je otrok (starsi) upravicen do 50 %olajsave.
Pa lep pozdrav!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem