cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

še ena fosečka

clock-img

30.04.2006, 10:56

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Živjo.  Po dolgem dolgem času je uspelo tudi nama (trudiva se od jeseni 2002). Test je bil pozitiven na 29. ciklusa. Delala sem ga ob 2.30 zjutraj, ko sem se zbudila zaradi močne slabosti.
Ker pa je to moja 2. nosečnost in se je prva končala z abrazijo, me je predvsem strah. Zdaj sem ravno v času, ko se je končala 1. nosečnost...in sem mrtev zarodek nosila še 3 tedne. Držite pestke zame.
Za tiste neučakane naj povem, da kakšnih posebnih znakov ni bilo. 27. dan ciklusa sem bila prepričana, da se bo vlila, pa se je pojavil samo rahel izcedek, ki je takoj ponehal.  Pa za tiste, ki prisegate na sproščenost in bo ko bo, naj povem, da aprila nisem bila čisto nič bolj sproščena kot drugače.
Z vami bi rada delila predvsem veselje, danes sem še noseča.user posted image

clock-img

30.04.2006, 10:57

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke in držim pesti zateuser posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.04.2006, 10:57

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še enkratuser posted image . Držim pesti, da bo blo vse OK.user posted image

clock-img

30.04.2006, 11:00

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tecka, iskrene čestitke. user posted image   Toliko časa se že trudita, da enostavno mora biti vse dobro. user posted image  Pobožaj  trebušček, pozdravi malo pikico in ji povej, da je ne daš, ker jo imaš tako rada. In pikica bo vedela, da je ljubljena in bo ostala in komaj čakala, da se stisne v tvojem naročju. Pa ne pozabi se smejati in uživati.

Srečno user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.04.2006, 11:28

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Še tukaj iskrene, iskrene čestitke!!!!user posted image
Se bereva prek meila.

:)

clock-img

30.04.2006, 12:11

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Čestitamuser posted image  in držim pesti, da bo tokrat vse OK. Razumem tvoj strah. Mene je vedno bilo strah ss, pa mi nikoli ni grozil. Žal pa me je doletela kromosomska napaka pri plodu in sem nosečnost sama prekinila. Upam, da bo naslednjič vse OK. Uživaj v svoji user posted image .
LP

lana38

clock-img

30.04.2006, 12:52

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image !

Držim pesti, da bo tako, kot mora biti user posted image user posted image user posted image !

Sem pa vesela tudi zaradi tega, kar si napisala o sproščenosti, ker sem tudi jaz pristaš mišljenja, da se zgodi, ko se pač zgodi in ne zaradi nekih čudežnih sproščenosti ipd. user posted image

Uživaj v user posted image  in čimmanj skrbi ti želim!

clock-img

30.04.2006, 13:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.04.2006, 13:39

clock-img

Tjušika

pencil-img

22

user posted image user posted image user posted image veliiko sreče zate in za tvojo pikico!!!user posted image

clock-img

30.04.2006, 15:13

clock-img

VITA74

pencil-img

773

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

ob takih srečnih novicah, se v meni vzbudi upanje...tudi nam bo uspelo user posted image
Pobožaj bušija in uživaj user posted image

srečna

clock-img

30.04.2006, 15:19

clock-img

Anonimen

Držim pesti,močno jih stiskam,da boš srečno donosila..pa kaj gvorim!!Boš in boš!!!pa konec!!!Mami,kmalu boste zibali!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

30.04.2006, 15:29

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Držim pesti, da bo vse v redu, pri meni je tudi prisoten strah, da bo kaj narobe, kar pa je predvsem posledica ss. Ampak je treba pozitivno misliti.
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2006, 16:25

clock-img

Liona

pencil-img

540

Čestitke. Držim pesti za vaju. user posted image

clock-img

30.04.2006, 17:09

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Hvala punce.
Spet mi gre na jok, tokrat od sreče in lepih želja. Ko bi se sreča dala vskladiščiti za hude dni...
Vsem upajočim pa seveda želim skorajšnji čarobni črtici.

clock-img

30.04.2006, 19:00

clock-img

Teja K.

pencil-img

156

ČESTITAM   user posted image .
LEPO JE PREBRATI TAKŠNO LEPO  NOVICO.

Želim ti lepo in mirno nosečnost, predvsem pa poskušaj misliti pozitivno in ne skrbet preveč. Verjamem pa, da je to lahko meni govorit, tebi je to težje oziroma nemogoče.

Držim pa pesti, da bo vse OK.

clock-img

30.04.2006, 19:15

clock-img

vampirka

pencil-img

929

DRŽIM PESTI IN ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2006, 19:23

clock-img

paris

pencil-img

1304

Močno držim pesti in srečno Tecka!user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

30.04.2006, 20:15

clock-img

nenna

pencil-img

43

hojla,
Iskrene čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image želim ti vse naljepše
v nosečnosti,da se boš čim bolj počutila.Mi se trudimo že peto leto pa nič.
Čao.

clock-img

30.04.2006, 20:20

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Joj, lepouser posted image !!!
Čestitke tudi od mene in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

01.05.2006, 09:00

clock-img

Anonimen

Čestitke draga nova fosečka user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem