writing-img

še ena nova med vami

clock-img

22.01.2006, 22:35

clock-img

nelly

pencil-img

172

Pozdravljene.Že nekaj časa pregledujem ta forum,pa sem se tudi jaz odločila,da vam pišem.Tudi mi pridnouser posted image že pet mesecev pa se še nič ni prijelo.Ne vem a me mora že skrbeti al še ni takšne grozne panike.Prosim če mi lahko malo svetujete.

clock-img

22.01.2006, 22:41

clock-img

Anonimen

Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni še nobene panike. Vidva kar lepo pridno user posted image , predvsem v času O, pa bo kmalu ratalo, boš videla. Pravijo pa, da če ne rata v enem letu rednih odnosov (3-4 x tedensko), da se šele potem oglasiš pri g., da se pogovorita.

clock-img

22.01.2006, 23:15

clock-img

nelly

pencil-img

172

Lepa ti hvala.Saj vem mogoče sem res malo preveč panična in mislim skoz na to da je kaj narobe.Mogoče se pa preveč obremenjujem s tem pa me verjetno to matra.Ker skoz mislim na to da ta mesec pa nama uspe potem pa prideuser posted image in sem spet zelo razočarana inuser posted image

clock-img

22.01.2006, 23:49

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image dobrodošla.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.01.2006, 00:27

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Pozdravček! Dobrodošla.

clock-img

23.01.2006, 17:02

clock-img

inja2

pencil-img

600

dobrodošla user posted image user posted image user posted image

mislim, da se ni panike, vidva kar veselo user posted image , pa bo tudi vama uspelo

lp, m user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2006, 17:15

clock-img

juma

pencil-img

97

Dobrodošla tudi od meneuser posted image user posted image

clock-img

23.01.2006, 17:34

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image dobrodošla med nami...
Nati

clock-img

23.01.2006, 19:31

clock-img

Anonimen

Ti je že Blacky lepo vse razložila.
Dobrodošla med nami user posted image

clock-img

23.01.2006, 19:48

clock-img

pani

pencil-img

32

Nelly dobrodošla!

Držim pesti zate in za vse, ki si želimo čimprej user posted image user posted image .

Lepo se imej!

clock-img

23.01.2006, 19:58

clock-img

petti

pencil-img

2

živjo tudi jaz sem nova med vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2006, 20:41

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Živjo! Tudi jaz sem nova med vami. po desetih mesecih user posted image še kar nisva zagledala user posted image . Žal user posted image . A ostajava optimista in še kar veselo sanjava o najinem user posted image .

clock-img

23.01.2006, 23:34

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Ja punce vse ki ste nove dobrodošle,nič se ne sekirajte,sej vem da vsakauser posted image  za vas trenutno pomeni poraz,pa ni z vsako user posted image  se začenja nova priložnost. Zato punce kar lepo glavo pokonci pa naprej. Do zdaj tudi meni ni še uspelo,ampak ne bom obupala in štartam naprej.
Papa maja

clock-img

24.01.2006, 12:01

clock-img

sabini

pencil-img

466

Držim pesti za vse nove ki se trudite da bi bile user posted image srečke. Dobrodošle med nami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2006, 14:38

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Dobrodošla user posted image ,
sva zelo na istem, s tem, da sem jst že ugledala user posted image user posted image , ampak žal nikoli prišla do konca,....user posted image
Zdaj pa že od septembra veselo delava naprej, pa še ni nič, razen 1 lažnega rezultata user posted image , vendar upanje umre zadnje in pa še to, ugotavljam, da bom mogla mal glavo in razmišljanje izklopit in vklopit spontanost in pozabit na vse kaj pa če,.....
Držim pesti za vse nas user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

24.01.2006, 15:19

clock-img

A_A

pencil-img

310

Nelly, veliko nas je tule na RR, ki potrpežljivo čakamo na svojo srečo user posted image
Tudi midva se trudiva, ... eno leto že traja pa še nič.
Jaz sem imela tam po pol leta kar pošteno krizo, ko ni še nič uspelo, sedaj pa na to gledam drugače, bolj potrpežljivo iz meseca v mesec.
Saj veš, po statistiki po enem letu pribl.80% vsem parom uspe user posted image , na cikel pa je le 25% možnosti, eni pravijo da še manj, tam okoli 10%

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

24.01.2006, 17:17

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dobrodošla. Upa, da bo kmalu kaj ratalo. user posted image

clock-img

24.01.2006, 19:23

clock-img

pani

pencil-img

32

Petti in Lucka 25 pozdravljeni tudi vidve!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem