writing-img

še enkrat test??

clock-img

18.02.2007, 15:41

clock-img

ninka80

pencil-img

518

Lep pozdrav.
Že dolgo časa vas berem in sem se odločila, da se vam pridružim. Zelo ste mi všeč  z vašo odkritostjo, potrpežljivostjo.. Imam pa eno vprašanje. V ponedeljek bi morala dobitiuser posted image , vendar je ni bilo. V torek zjutraj sem naredila test, ki je bil - . Do danes, nedelje, je še vedno ni, ni pa tudi nobenih znakov. Kaj zdaj, naredim še en test? Je možno, da sem vseeno user posted image ??user posted image user posted image Najlepša hvala za pomoč in lep dan

clock-img

18.02.2007, 16:20

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Pozdravčke ninka80 in dobrodošla na vedno pestrem rr-u user posted image !

Če bi bila na tvojem mestu bi verjetno itak že nekje v petek ali v soboto ponovila test, najkasneje pa jutri.
Pa naj bo rezultat tak, kot si ga sama želiš .

clock-img

18.02.2007, 16:32

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Če narediš jutri test, nam boš po vsej verjetnosti povedala, da si srečka nosečka. Držim pesti.

clock-img

18.02.2007, 16:53

clock-img

monikap

pencil-img

701

user posted image poskusi spet narediti test in nam čimprej sporoči veselo novico.Držim ti pesti  in velikouser posted image user posted image

clock-img

18.02.2007, 17:08

clock-img

ninka80

pencil-img

518

Najlepša hvala, punce, ste resnično prijazne in vzpodbudne. Upam da bo jutru +,  če ne pa v nove akcije. Sem zdej že nestrpna. 

clock-img

18.02.2007, 17:18

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Pozdravljena
Da ne dobišuser posted image , še ne pomeni 100%da si zanosila, meni je zamujala 14 dni pa ni bilo nič, preveč sekiranja, živčki itd.
Držim pesti naj se izteče tako kot želiš tiuser posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

18.02.2007, 19:02

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  Dobrodošla ninka me čvekicami na RR user posted image  user posted image  user posted image

Želim ti, da zagledaš user posted image  user posted image
Čeprav, kot je zapisala Brigita izostanekuser posted image  NI vedno znak nosečnosti. Meni je zaostajala tud 60 dni - pa pluska ni bilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Psiha pa dela 100/h - tako, da imaš 100 in 1user posted image znak, test pa ne pokaže magičnih user posted image  user posted image

Pogumno naprej!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

18.02.2007, 20:14

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

ninika80 user posted image
toplo pozdravljena med nami user posted image user posted image user posted image
Za jutrišnji user posted image  ti močno stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem