writing-img

še me nekej zanima...

clock-img

20.05.2007, 14:16

clock-img

majci23

pencil-img

159

zanima me kako ste kaj v času ko ste hotele zanositi pazile nase? ste se izogibale alkoholu , ponočevanju...? verjtno ima to kar velik vpliv na razvoj otroka v prvih tednih, ne?

clock-img

20.05.2007, 21:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne, nič. Popolnoma enako sem živela, kot prej, ker psiha dela svoje. Pi alkoholu pa imam mejo že od nekdaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.05.2007, 21:49

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

gledala sem, da se ne prehladim, kajti viroza je nevarna v prvih tednih nosečnosti.. malo sem skrbela za imunski sistem. drugače nič posebnega. bila sem dokaj sproščena in začela sem jemati folno kislino in takoj se je prijelo, a žal mi je potem v 9. tednu zarodek odmrl. a upamo naprej ink malu začnemo delat na novem zdravem otročku. alkohola sem se pa malo izogibala oz. če smo šli kam ven sem spila kak kozarec. ko pa sem zvedela za nosečnost sem se alkoholu popolnoma odpovedala. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem