writing-img

šeleshamer

clock-img

26.11.2007, 16:45

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla, mene pa zanima, kje je možno čim cenej kupiti šeleshamer (A4 format) in kuverte za voščilnice? Hobbyart je drag ko sam satan, razne papirnice tudi. Je to možno nabaviti v Obiju, Merkurju ... Kje v kr ali LJ? Rabim pa za kakih 100 voščilnic, se pravi 50 šeleshamerjev in 100 kuvert.

Hvala.

LP Martinščica

200% MAMI

clock-img

26.11.2007, 16:50

clock-img

hubi

pencil-img

1346

V Obiju tega nimajo, sem že iskala. Poglej na stran od Antusa. O geslu in up. imenu je bilo pisano nekaj časa nazaj.

clock-img

26.11.2007, 17:07

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

gorenjski tisk mogoče, pa v loki paleta-čeprav je to podobno kot hobyuser posted image

clock-img

26.11.2007, 17:09

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

DZS

clock-img

26.11.2007, 17:19

clock-img

portugalka

pencil-img

154

v nekem centru Euro in še nekaj (tam blizu BTC-ja, zrave neke trgovine za motorje) imajo papirnico za prodajo na debelo, ma lahko kupiš tudi posamično in imajo miljon vrst kuvert in papirja bolj poceni...
ne vem natančno zdaj imena trgovine, bom pogledala

clock-img

26.11.2007, 17:58

clock-img

Una

pencil-img

399

V DZS-ju stane 10 A4 šeleshamerjev okol 0,5 evra. Sm prejšnji teden kupila, pa ne najdem računa, da bi ti povedala točno. Meni se je zdelo poceni.

LP, Una

clock-img

26.11.2007, 18:28

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

Martinščica in Una!

Samo pojasnilo, da ne bomo živeli v zmoti

"šeleshamer" (Schoellershammer) je proizvajalec papirja, oznaka A4 pa je format papirja. Predvidevam, da imata v mislih karton formata 70x100 cm (= B1 format).

Splača se pogledat  še v Europapier na Leskovškovi 14 v LJ. Pa brez zamere in lep pozdrav!

clock-img

26.11.2007, 18:51

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Kristijan, hvala za pojasnilo.

Ampak jaz res potrebujem na A4 fotmat narezan karton (pri nas vsi rečejo šeleshamer kartonu, iz katerega so narejene voščilnice). Le tega potem prepolovim in dobim dva kartončka A5 formata, vsakega še enkrat prepognem in dobim 2 (prazni) voščilnici . Kje se da to kupit, pa še kuverte zraven? Pa da je velika izbira barv tako kartona kot tudi kuvert.

200% MAMI

clock-img

26.11.2007, 19:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kristjan

Splača se pogledat  še v Europapier na Leskovškovi 14 v LJ. Pa brez zamere in lep pozdrav!

To sem tudi sama slišala :).

clock-img

26.11.2007, 19:54

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

- Prometej (sem skoz prepričean, da majo tu največjo izbiro),
- Antus,
- Levček (hala A, BTC),
- DZS,
- Konzorcij,
- Europapier (še vedno mislim, da se splača it pogledat al pa vsaj poklicat kaj se da dobit pr njih),
- Müller (po moji oceni najceneje, čeprav izbira ni ravno velika),
- Office 1 Superstore (BTC zraven Ariela),
več se trenutno ne spomnim.

Lp in upam, da najdeš kar iščeš (čim ceneje seveda)!

clock-img

27.11.2007, 07:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2007, 10:22

clock-img

Anonimen

V Prometeju nimajo NIC! Tisti A4 papirji, ki so 0,20€ so pretanki za voscilnice, ze narejene voscilnice, ki jih se samo prepognes, pa stane ena 0,58€. Tudi jaz to iscem in sem imela namen it se v DZS, pa zdaj vidim, da bo treba v Office 1 Superstore. Rabim pa rdecega, pa zelenega ... Kuverte bodo pa kar navadne bele, to pa imamo doma.

Kje pa je Leskovskova v Lj? user posted image

clock-img

27.11.2007, 10:36

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hvala lepa vsem. Zdaj vsaj vem, kje naj iščem.

LP Martinščica

200% MAMI

clock-img

27.11.2007, 10:46

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Leskoškova ulica je v BTC-ju in sicer nasproti koloseja v smeri proti staremu Tušu. Ko prideš od koloseja na novi rondo greš naravnost proti Sanolaborju.

clock-img

27.11.2007, 11:39

clock-img

Una

pencil-img

399

V DZS-ju so mi dali, ko sem rekla šeleshamer, malo trši papir, in pod tem pojmom jaz tudi razumem šeleshamer. Je pa primeren za voščilnice. In me je vprašala, če rabim velikost A4, A3 ali B? (nevemkolk).
Al pa že od osnovne šole naprej ne vem, kaj je to šeleshameruser posted image user posted image user posted image

LP, Una

clock-img

27.11.2007, 20:49

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

Glej Una!
Nisem imel namena kogarkoli podcenjevat al pa okarakterizirat, da nima pojma. Želel sem samo pojasnit to, da večina ljudi živi v zmoti glede samega pojma šeleshamer. Glede na to, da že nekaj let poklicno delam s papirjem (veleprodaja), sem pač hotel samo dobro in razjasnit pojme. Zdaj, če se pa ti čutiš prizadeto al pa si to vzela kot zlo namerno pa oprosti, da sem se sploh vključil v debato. Vidim, da nima smisla pomagat, ker eni žal pač tisto kar slišijo v oš, vzamejo za sveto.

Martinščica, tebi pa hvala za razumevanje, sem res vesel, da si vsaj ti vzela moje pisanje kot dobronamerno pojasnilo in da si našla kar si iskala user posted image  Lp

clock-img

27.11.2007, 23:26

clock-img

Anonimen

Kristjan, potem pa moras enako poducit se vse knjigarne, pa vse uciteljice .... user posted image  

Una, a imajo pisan "seleshamer" ali samo bel, A4?

clock-img

28.11.2007, 10:14

clock-img

Una

pencil-img

399

Ribi, tega pa nisem spraševala, ker mi je sama dala belega in takega sem tudi potrebovala.

Kristjan, ne počutim se prizadeto, ampak nevedno (vsaj glede pojma šeleshamer).

LP, Una

clock-img

28.11.2007, 23:17

clock-img

pinfek

pencil-img

35

Antus ma že v naprej pripravljene voščilnice (ti samo ustvarjaš)
Mislim pa, da imajo tudi nekaj papirja v velikosti A4 (cen pa nažalost nebi vedel...)

clock-img

01.12.2007, 07:44

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: Kristjan
"šeleshamer" (Schoellershammer) je proizvajalec papirja, oznaka A4 pa je format papirja. Predvidevam, da imata v mislih karton formata 70x100 cm (= B1 format).

Česa vse človk ne zve na RRju. Meni je pa prav všeč, da sem zvedla nekaj, za kar drugače nikoli ne bi. No, sej prav hudo ne bi blo, če bi umrla v zmoti o "šeleshamerju", ampak mi je pa vseeno fino, če se kr tko, mimogrede, kaj novega naučim.
Thx Kristjan!

clock-img

01.12.2007, 08:25

clock-img

Anonimen

V DZS-ju imajo rumenega, oranznega, rdedcega, roza, zelenega, modrega ... A4 format! Stane pa en list 0,12€.

LP

clock-img

01.12.2007, 20:08

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

Trgovina Art v Cityparku ma tud precej izbire (vsaj včasih se je dal dost dobit). Lp

clock-img

01.12.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Kristjan, nima. Ima samo tanjsi barvni papir, cene se gibljejo od 0,11 do 0,72€ za en list papirja. Sem tudi tam ze iskala. Mogoce bi kaksen od ta dragih bil primeren, ampak ostali so pa pretanki, vsaj meni.

clock-img

02.12.2007, 14:47

clock-img

Lara28

pencil-img

628

V Artu imajo že narejene voščilnice.V taki naravni barvi. Cena paketa (10kom) z kuvertami je 1,29 Eura.
So res take univerzalne zelo lepe barve, da lahko na njih narediš karkoli!

clock-img

02.12.2007, 22:40

clock-img

Anonimen

O, to je pa kul cena. Jaz tega v LJ nisem vidla, v MB pa niti nisem sla gledat vceraj. No, saj sem svoje ze naredila, ampak dober info za naslednje leto user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem