writing-img

šesta bolezen

clock-img

03.06.2005, 21:37

clock-img

NINA1

pencil-img

144

ojla,
dejte mi pomagat. včeraj je imel Žan vročini 38,7 in tudi ponoči jo je imel, danes pa nič več samo pojavile so se mu pikice po telesu, ni jih veliko.
sem klicala zdravnico pa je rekla da je to šesta bolezen in da naj se ne sekiram da bo zginla sama od sebe, rekla je tudi da ni prenosljiva in da gremo lahko ven na sončka. Pol pa kolegica reče da je nalezljiva in da ne smemo iti ven.
kaj je zdaj res?

lp

clock-img

03.06.2005, 21:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.06.2005, 21:40

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

sem bila ta teden skoraj vsak dan pri dohtarju zaradi nje....je prenosljiva :hudicek:
lp

clock-img

03.06.2005, 21:43

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

če je to res šeste otroška bolezen oz. rozeola.ki jo je moj Timi tudi preživel,ni nalezljiva taka kot sama.povzroča jo virus,ki pa je nalezljiv oz ki jo sproži.je pa kasneje otrok imun na njo.;)
lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

clock-img

03.06.2005, 22:22

clock-img

mazi

pencil-img

19

Ojla,

ne skrbi. Ko vročina pade je hudo in nalezljivo za njim. Sam izpuščaj samo nakazuje na to da je prebolel šesto boleze. Pri nas je mali imel izpuščaj še dan ali dva pa zato nismo ostali notri:kuza:.

clock-img

04.06.2005, 15:44

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Ko nima več vročine, lahko greste ven. Prenosljiva pa je ta bolezen le v fazi vročine, tako da če ste koga okužili, ste ga že:)

Tudi Neja jo je prebolela...Ni hudega:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem