cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šibka in kratka m po mesecu jemanja kt

clock-img

24.07.2006, 07:32

clock-img

janapan

pencil-img

823

Pozdravljene
No pred enim mesecem(točno  user posted image ) sem skočila v zakonski stan. No ker sem šla na honeymoon in bi vmes glih dobila  user posted image  sem se odločla da si bom to prestavila. Kar pomeni da sem jemala kt neprekinjeno približno mesec in pol. No takoj ko sem prišla domov sem jih vrgla v koš in za tem sem dobila zelo šibko user posted image ...v resnici ji skor ne bi mogli rečt da je bla ker se mi je v bistvu en teden samo packalo madeži stare in sveže krvi...dovolj so bili dnevni vložki. Mislila sem da je to le predpriprava...(ponavadi se mi pred menstruacijo kak dan vedno packa)....pa nič....
A se vam tudi kdaj to zgodilo.

No drugače pa sva se odločla da od zdaj naprej ne bova več pazila. Sicer nisem še pripravljena rečt zdaj bom pa načrtno delala nauser posted image ....ampak če me preseneti bom pa vesela.

lp

clock-img

24.07.2006, 08:16

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ko sem še jaz davno od tega jemala tabletke so bile menstruacije vedno šibke,kar je normalno.Ti se kar psihično pripravi na prihod normalne, če si s tabletkami končala.Praviloma bi to moglo biti naslednji mesec,ampak glede na to da pišeš,da si jih malo dalj časa jemala je možno,da si malo zmedla hormončke jo lahko pričakuješ tudi prej.

clock-img

24.07.2006, 09:02

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Jz mam tud od teh tabletk ful šibke M, pa sm imela včasih zelooo močno, tako da mislim, da bo naslednji mesec bolje ko neboš tako nafilana s hormoni ....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem