writing-img

šifra brown

clock-img

30.10.2008, 13:52

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

http://www.youtube.com/watch?v=WTij4txO8Uk

deževno je...
kako se vaši spopadajo s šifro brown?

clock-img

30.10.2008, 13:58

clock-img

madasa

pencil-img

287

je čisto enostavno. Sploh se ne loti previjanja.user posted image

clock-img

30.10.2008, 14:24

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

user posted image moj previja občasno, vendar samo če je polulana. user posted image so pa prav smešni za pogledat. 

clock-img

30.10.2008, 14:41

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

samo če je polulana

pri nas enako. ampak bo že prišel njegov čas-npr. ko bo user posted image začel jest mesouser posted image

clock-img

30.10.2008, 14:45

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

samo če je polulana

pri nas enako. ampak bo že prišel njegov čas-npr. ko bo user posted image začel jest mesouser posted image

... al pa, če bo mel drisko, tko k jo ma zdej naša user posted image user posted image user posted image

Ampak, moram reč, če slučajno v službi kej tole bere, da je moj loh prav za zgled vašim, kar se previjanja tiče. Jo kar previje, tud ko je pokakana. user posted image user posted image user posted image  Sej bi ga še mal hvalila, sam bolš da neham, da se ne bo prevzel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

30.10.2008, 15:57

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Jaz pa mojega lahko samo pohvalim user posted image - že od prvega dne, ko smo s prvim user posted image prišli iz porodnišnice, brez problema menja plenice, tako polulane kot tudi pokakane user posted image user posted image user posted image . Še celo več, oba tamala sta se mu že na roko pokakala, ko ju je previjal user posted image user posted image user posted image .

clock-img

30.10.2008, 21:18

clock-img

gajka

pencil-img

3606

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Jaz pa mojega lahko samo pohvalim user posted image - že od prvega dne, ko smo s prvim user posted image prišli iz porodnišnice, brez problema menja plenice, tako polulane kot tudi pokakane user posted image user posted image user posted image . Še celo več, oba tamala sta se mu že na roko pokakala, ko ju je previjal user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je enako. user posted image

clock-img

30.10.2008, 22:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.10.2008, 22:52

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

moj je znal pa prej previjati kot jaz, tako da ga moram pohvalit vsaj glede tega

clock-img

31.10.2008, 15:50

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Moj tudi previje, pa če je pokakana ali pa samo polulana. Naša tudi zelo rada kaka, ko se ji plenico odpre in gre tudi takrat z njo "na wc". Torej jo odvije, nogice k trebuščku in čaka, da se pokaka. Na začetku me je prosil za pomoč, ko je bila mala pokakana do pod pazduhe, sedaj pa že obvlada.

Če pa ne bi hotel previjat, pa bi najbrž bila že mati samohranilkauser posted image .

clock-img

31.10.2008, 20:39

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

Tud moj dragi obvlada zadevouser posted image user posted image , tako da mam kar srečo.user posted image

clock-img

31.10.2008, 22:33

clock-img

oka

pencil-img

1773

user posted image user posted image hvala ti za tale video, sem ga pogledala večkrat in se vsakič do solz narežala. No pri nas so na začetku bili manjši zadržki glede pokakanih pleničk, pa ga je minilo. Na koncu je bil boljši v tem kot jaz. Vsakič si je vzel čas, in mladička sta bila vedno temeljito očiščena in namazana in rite zapakirane tako kot se šika.

clock-img

01.11.2008, 09:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Moj je tudi tako zlat. user posted image

Sej njegova šifra brown tudi smrdi. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 1.11.2008 9:22:22 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem