writing-img

široki kondomi????

clock-img

07.05.2007, 22:51

clock-img

Anonimen

midva bi rada uporabljala kondome, pa so mu vsi preozki in ga tiščijo, tako da ga to preveč ovira in sploh ne pride do vrhunca. zadnjič sem nabavila durex king size, pa so samo daljši, niso pa nič širši!!!! a ve kdo za kako firmo, ki res dela širše kondome???

hvala!!!

clock-img

07.05.2007, 23:19

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Sava Tyres? user posted image Sicer pa sem mel sam podoben problem. Sem mislil da se mi bo zmešalo user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

08.05.2007, 10:02

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

V starih časih so namesto kondomov uporabljali ovčje črevo. Probaj.

Sicer pa sem ravno zadnjič razmišljala, kako je mogoče, da so komu kondomi preozki, če jih pa nekateri na glavo natikajo user posted image . Ja na glavo itak, sam jaz mislim na tisto, kjer se dejansko nahajajo možgani.
V mislih mam prizor z Mihom iz BB-ja.

clock-img

08.05.2007, 10:25

clock-img

hunter80

pencil-img

19

Imel enak problem in ga rešil z durex easy on. Probajta

clock-img

08.05.2007, 10:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.05.2007, 10:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Sava Tyres? user posted image Sicer pa sem mel sam podoben problem. Sem mislil da se mi bo zmešalo user posted image user posted image user posted image

colt a si bil pov vidt k tvoj maček na avatarju user posted image

clock-img

08.05.2007, 11:09

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem