cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

široko povijanje

clock-img

20.11.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem že malo pozabila..mi znate povedati kako se široko povija?Kaj se da prvo pampersko, pol pa 2 tetra plenici in povijalna?Nisem sigurna.Kako se pa tetra plenice zlozijo?

Hvala!

clock-img

20.11.2007, 19:01

clock-img

Lanchy

pencil-img

446

V soli za starse je postopek tak: plenicka za enkratno uporabo, 2 tetra plenicki, ena povijalna. Tetra zlozis dvakrat na pol ob trdem robu (tisti, ki je zarobljen) in potem se to na polovico...trd del naj bi bil potem tisti krajsi, da jencija potem manj zulji....

clock-img

20.11.2007, 19:38

clock-img

Anonimen

V porodnišnici vsakemu novorojenčku z ultra zvokom pregledajo kolke. Povijanje na široko naj bi se uporabljalo v prvih štirih mesecih po otrokovem rojstvu. Potrebuješ pa 3 tetra pleničke- zmaja in dve plenički zloženi po tretinah, eno previjalno pleničko, s katero se fiksirajo vse tetra pleničke, in še pleničko za enkratno uporabo (Pampers in podobno).

clock-img

20.11.2007, 19:41

clock-img

Anonimen

Pa še to- za zapogibanjem pleničk pridemo do primerne velikosti pleničke za otroka (da mu ne sega ravno do brade). Če je deklica, zapognjen del pleničke obrnemo na sprednjo stran telesa, če je fantek, na zadnjo- ker deklice in dečki lulajo drugače. Če imaš spodaj še pleničko za enkratno uporabo, to ni pomembno.

clock-img

20.11.2007, 20:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2007, 21:43

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Potrebuješ pa 3 tetra pleničke- zmaja in dve plenički zloženi po tretinah, eno previjalno pleničko, s katero se fiksirajo vse tetra pleničke, in še pleničko za enkratno uporabo (Pampers in podobno).

Ja, tako previjamo v Štajerski prestolniciuser posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

21.11.2007, 08:07

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Ja sedaj je tako s tem širokim povijanjem ,moja svkinja je rodila septembra letos v Lj in so že drugi dan naredili Uz kolkov in je blo vse v redu in ji ni treba sploh nič povijat široko.Tako da ne vem, če je vse vredu s kolki ,sploh ne rabiš nič povijat s tetra plenicami,razen če so ti rekli ,da moraš.Sedaj je s tem vse drugač pred dvema letoma sem jaz rodila ,pa sem morala povijati široko do tretjega meseca ,ko smo imeli UZ,potem pa nisem več ,ker je bilo vse vredu ,sedaj pa se je to spremenilo.

clock-img

25.11.2007, 22:35

clock-img

petea

pencil-img

5336

če bo potrebno široko povijanje, ti bodo sestre v porodnišnici pokazale, kako in kaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem