writing-img

škiljenje

clock-img

09.03.2005, 08:18

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Še nekaj me zanima. Naš (5 mesecev) je začel tako škilit (bolj na levo oko), da ga je včasih prav čudno pogledat. Sicer ne škili zmeraj, ampak zelo velikokrat. Sej vem, da naj bi vsi otroci malo škilili, zato me zanima do kdaj naj bi se to popravilo, se popravi samo od sebe ali bo potrebno it k okolistu. Prav zaprav me zanimajo vaše izkušnje s tem.
Lp

clock-img

09.03.2005, 08:49

clock-img

NIN@

pencil-img

397

DO 1 LETA JE TO NORMALNO, NIČ HUDGA:)-

LP
NIN@

clock-img

09.03.2005, 08:49

clock-img

p@tricij@

pencil-img

353

jaz sem vprašala zdravnico zaradi škiljenja. naša tamala, zdaj je stara 8 mesecev je tudi kar škilila in je zdravnica rekla, da otroci imajo pravico škiliti do 1 leta starosti. in res je, kot opažam je vsak mesec boljše. sedaj še samo škili, če kaj gleda bolj blizu, na daleč pa nič več.

clock-img

09.03.2005, 08:51

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Isto vprašanje sem jaz postavila en mesec nazaj ko se mi je to tudi dogajalo tako da lahko malo pogledaš nazaj.Je pa naša tudi ful škilila ampak je bilo že naslednji teden bolje.Lahko pa še pediatra vprašaš glede tega če te skrbi!

clock-img

09.03.2005, 13:10

clock-img

lin

pencil-img

2504

Naj bi do enega leto to bilo normalno,samo jaz bi na tvojem mestu vseeno vprašala pediatrinjo za napotnico za okulista,saj od viška glava neboli,pa tudi ti boš bolj mirna

clock-img

09.03.2005, 17:12

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Moj Nik je pri 6 mesecih ko sva bila v posvetovalnici malce zaškilil pa ga je pediatrinja takoj poslala okulistu, ker je bolje , da ga pogleda okulist in on pove svoje mnenje. Ni vedno res, da je normalno, če do 1 leta škilijo!

clock-img

10.03.2005, 20:06

clock-img

Suza

pencil-img

143

Tudi mi smo bli pri starosti 6 mesecev pri okulistu zaradi škiljenja. Pokazal nam je pogledne vaje, ki smo jih tudi delali. Zdaj smo stari 14 mesecev in ne škilimo več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem