writing-img

škiljenje

clock-img

17.02.2009, 10:38

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

ali vaši user posted image  škilijo in koliko so stari? Naš je star 6m in občasno opažam, da škili z enim očesom. Kakšne so vaše izkušnje, ali je potrebno k okulistu oz. na pregled ali je to dokaj običajno in lahko počakamo še en mesec, ko imamo ponovno cepljenje?

clock-img

17.02.2009, 10:49

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pri dojenčkih to ni nič posebnega. jaz bi počakala do naslednjega pregleda in potem omenila zdravniku.

clock-img

17.02.2009, 12:15

clock-img

cmrucek

pencil-img

92

Naš je danes star 9 mesecev in še vedno škili. Včasih bolj, včasih manj...

clock-img

17.02.2009, 17:43

clock-img

Andra

pencil-img

825

Za to starost popolnoma normalen pojav. Ni potrebno pretiravat z obiskom pri zdravniku. Itak v posvetovalnici spremljajo in omeni takrat, če se ti bo zdelo čudno.

clock-img

17.02.2009, 19:08

clock-img

xerox

pencil-img

244

Naš tudi občasno škili,star je 9 mesecev in sem zadnjič omenila P pa mi je rekla,da naj povem v razvojni in mi bojo verjetno dali napotnico za okulista.

clock-img

18.02.2009, 00:03

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Če te skrbi škiljenje, na očesni kliniki se da naročit na preiskavo vida otroka, ki še ni dopolnil enega leta. Z neko napravo pregledujejo razvoj oči.

So pa napake razvoja očesa močno dedne, tako da je potrebno še posebej paziti, kadar je imel kdo v sorodu take težave.

clock-img

18.02.2009, 09:20

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

ja, saj do zdaj se nisem kaj preveč obremenjevala s tem, vendar sem potem brala na forumu pediatrija da po 6 mesecu bi bilo že dobro pogledati, če gre za razvojno ali bolezensko, ker pri tako malih se še da popraviti oz. ukrepati, kasneje menda ne. Bomo počakali do naslednjega posveta.

clock-img

20.02.2009, 12:09

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Moja je stara 9m in mi je včeraj na pregledu dala napotnico (mislim da bolj preventivno), saj ne škili ful. Jaz bi to omenila P, če že sama ni opazila.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem