writing-img

škodljivost tablet

clock-img

24.05.2006, 19:33

clock-img

miška38

pencil-img

31

Živjo!
Da bi mi uspelo kaj shujšati jem tablete Xenafit (prehransko dopolnilo), ki menda topijo maščobe v celicah. A katera ve, ali lahko kaj škoduje to plodu, če bi v tem času jemanja zanosila, kar si z možem oba želiva? Kaj pa druge tablete? Ne vem koliko je treba biti pri tem previden...

Hvala za vse odgovore.

clock-img

24.05.2006, 20:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

To je stran vržen denar. Raje se ukvarjaj s kakšno aktivnostjo.    Jaz jih sploh v času, ko mislim zanosit ne bi jemala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.05.2006, 21:29

clock-img

pot

pencil-img

1487

Kaj pa piše v navodilih? Tudi jaz bi ti jih odsvetovala.

Mislim, pa da je tudi mozno, da ce prevec teze izgubis, da ne bos mogla zanosit. Nisem prepricana...

clock-img

24.05.2006, 21:34

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz jih na tvojem mestu,ne bi jedla.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

25.05.2006, 08:15

clock-img

saša80

pencil-img

452

se strinjam, da je to stran vržen denar, pa še škodljivo je...  bolje da se odločiš za pol ure sprehoda na dan ali pa kak drug šport.

razmisli in presodi sama, malo pa pomisli na to, da se  ljudje že prehranjujemo zelo nezdravo in že s hrano škodimo telesu, potem pa še tablete.

clock-img

25.05.2006, 14:28

clock-img

miška38

pencil-img

31

Hvala za vse nasvete. Bom res kar nehala s tem...

Lep dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem