writing-img

škornji in hlačne nogavice

clock-img

27.12.2005, 12:43

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

a se tudi vam dogaja da vam škornji trgajo hlačne nogavice (pri zadrgi zgoraj). sem že 2krat reklamirala škornje, pa pravijo da boljše ne gre in da je to tako pri vsehuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

27.12.2005, 12:46

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Tisti, ki sem jih nosila lansko leto so mi uspešno potrgali vse nogavice.user posted image No letos pa imam dvoje nove škornje in mi nobene k sreči ne trgajo nogavic.user posted image

clock-img

27.12.2005, 12:49

clock-img

lin

pencil-img

2504

Boooooooo,jaz mam dvojne škornje in mi jih netrgajo

clock-img

27.12.2005, 12:50

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jih bom ponovno reklamirala. user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

27.12.2005, 13:01

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Splača se pogledat ko kupuješali imajo zadrge zaščito,če je samo zadrga je res kriza z nogavicami.

clock-img

27.12.2005, 13:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Nimaš kej reklamirat, če ze v začetku nimajo zaščite. Če ta zaščita ne valja, pol lohk reklamiraš. Če te zaščite nimaš, potem je edina rešitev, da greš do čevlarja, da ti našije to zaščito.

clock-img

27.12.2005, 13:09

clock-img

Reja

pencil-img

545

Meni jih tudi ne trgajo. Mi jih pa trgajo listki od hlač, ali pa zadrge od kikl!

clock-img

27.12.2005, 13:09

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

je začita in mi jo je ta čevljar od Bate še enkrat naredil gor pa ni nič boljšeuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

27.12.2005, 13:12

clock-img

Anonimen

Js sem s tabelim cerotom zalepla, pa mi niso uničili niti enih nigavic od takrat.

brihta jstuser posted image

clock-img

27.12.2005, 13:40

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

men so jih trgali cvirni, s katerimi je bila zaščita prišita (najlonski cviren). pa sem ga z vžigalnikom zasmodila in s prstom potapkala, da ni bil več oster in štrleč (če me razumeš). in zdaj je OK.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.12.2005, 13:52

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Žal, se to dogaja tudi meni, tako da moram prav paziti katere nogavice si oblečem. user posted image user posted image

clock-img

27.12.2005, 14:21

clock-img

Anonimen

Ja, mater, še to! Da mi nogavice za par jurjev strgajo! Ne, to se pa res ne sme dogajat. Pa kupi kakšen košček kakšnega mehkega usnja in ga nalepi tja, kjer zadrga trga nogavice. Nekaj je treba ukrepat!
Pa da boš vse račune nogavic spravljala, pa kar zraven jih predloži, če boš spet reklamirala. Računa in strgane nogavice. Saj to je en kup denarja.

clock-img

27.12.2005, 14:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ja saj v tem je finta.
Mi vse nogavice uniči.
Nogavice ki sem jih kupila za 3500 pa imam v omari spravljene, ker jih ne upam dat gor- mi jih je škoda za enkratno uporabouser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

27.12.2005, 15:07

clock-img

Anonimen

Lej mojca,

žabe trga slabo oz. nezašito ob zadrgi, ponavadi.

Jaz sem si tisti del prelepila z unim belim trakom za rane. Tistim, ki ima plav podstavek, če veš kaj mislim. Ene vrste hanzaplast. Je mehak in dost boljši kot silotejp. Edino kar je je to, da ni fuuul estetsko. Ampak svojemu namenu služi. Meni ni nikoli več strgalo nogavic. Preverjeno.

sam moraš pa res pazit, da prelepiš vsa 'nevarna' mesta ob zadrgi in slabo zaključenih šivih. Še najboljš je, da pred tafensi štumfami obuješ kake bolj poceni, tko za provo.

Ni vrag, da ne boš rešla problema.

clock-img

27.12.2005, 17:32

clock-img

Anonimen

Hlačne nogavice so itak potrošni material, žal tudi take za par jurjev, očitno. user posted image
Pa veste kaj pomaga, če se nogavice samo malo natrgajo, tok da rata luknjica? Na luknjico je treba dat pikico prozornega laka za nohte! user posted image  Pomaga, da se ne delajo naprej zanke! user posted image

clock-img

27.12.2005, 17:40

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ja spodnje gate in škornji so tudi potrošni material pa jih ne hodim vsak dan kupovatuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem