cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

škornji za dež

clock-img

09.10.2007, 22:10

clock-img

draganav

pencil-img

147

Kje ste kupile škornje za dež? Ja vem, da jih imajo vse povsod, ampak problem je v tem, da ima moja pupica zelo visok nart in močne noge ( v mečih ) in ji nobene ne grejo gor. Tiste, ki jih imajo v Massu in Cicibanu so pa še zelo trde.  Kje naj še iščem?

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

09.10.2007, 22:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja najmlajša ima tudi visoko nart, pa še čevljev si v trgovini noče poskusit. Se dere kot user posted image , ko ji hočem poskusit čevelj. (izjema so bili teniski z lučkami - hvalabogu za tistega, ki si je izmislil to bedarijo, važno je, da vpali pri otroku user posted image ).
Tisiti v Massu moji tudi niso šli na nogico (sam škorenj se mi je zdel ful visok, v mečih pa še ozek, pa ni buckasta), če sem poskusila večjo šetvilko, pa so bili podplati preveliki. Sem ji spomladi kupila v Hoferju (nogica - meča je šla not, podplat pa sem preizkusila velikost s pomočjo narisane njene nogice na karton). Imajo pa tudi v Lidlu (upam, da jih še imajo) take lepe pisane, kakšne pa so velikosti, pa nimam izkušenj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.10.2007, 22:24

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Lani smo ene kupili v La Scarpi, letos je pa ene dobil za rojstni dan od Chicco.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

09.10.2007, 22:26

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v Hipermarketu Mercator user posted image

clock-img

09.10.2007, 22:41

clock-img

draganav

pencil-img

147

v Mercatorju prav v trgovini? Pa so gor zelo široke? Imajo številko 23?

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

09.10.2007, 22:46

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Ja, prav v Mercatorju - naša ima tud št. 23/24 take pikapolonce, ki imajo zgoraj še blago s štrikcem za zategnit zg.del -mislim, da so bili 7,5€. user posted image

clock-img

10.10.2007, 08:13

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Naš ima take pikapolonice in mu jih je stara teta naročila pri Kaliji - mislim da (enkrat je dobila domov katalog  v katerem so semena, pa so ji bili full všeč) . In res se fino nosijouser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

10.10.2007, 08:24

clock-img

petja

pencil-img

998

Ima jih tudi Chicco. Za ceno ne vem, vem pa da so gumijasti, znotraj pa čist v mucki, tako da morajo biti ful topli.

Lp, petja

clock-img

10.10.2007, 08:52

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Škornje imajo tudi v Leclercu, če pa so primerni za vas, pa ne bi vedela povedat....

clock-img

10.10.2007, 09:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

v Hipermarketu Mercator user posted image

Ja, jaz isto, pa se mi zdi, da so široke, ker Tiborju so čisto preširoke.

clock-img

10.10.2007, 09:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Ja, prav v Mercatorju - naša ima tud št. 23/24 take pikapolonce, ki imajo zgoraj še blago s štrikcem za zategnit zg.del -mislim, da so bili 7,5€. user posted image

Možno, da so manjši cenejši, naši, št. 32, so bili 8,50 evra. Imajo pa tudi zgoraj blago in štrikec za zategnit, kar je fajn, pa še precej visoki so, kar je tudi fajn.

clock-img

10.10.2007, 12:00

clock-img

Pikaču

pencil-img

252

Kupila sem jih letos v La Scarpi, cena 10 EUR.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem