cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

škropivo za vinograd in vpliv na zanositev

clock-img

08.06.2008, 12:35

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

lepo prosim za nasvete, mnenja.
Ponovno poskušava zanosit (po 2ss) in ravnokar je sezona za škropljenje vinograda.
a kdo ve kakšni so vplivi na mojega, na semenčeca, spermo, če je moj izpostavljen škropivu? v kolkem času se izloči potem iz telesa?
tako sem zmedena in prestrašena...user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.6.2008 23:34:51 >

clock-img

08.06.2008, 13:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

lepo prosim za nasvete, mnenja.
Ponovno poskušava zanosit (po 2ss) in ravnokar je sezona za škropljenje vinograda.
a kdo ve kakšni so vplivi na mojega, na semenčeca, spermo, če je moj izpostavljen škropivu? v kolkem času se izloči potem iz telesa?
tako sem zmedena in prestrašena...user posted image

Mislim, da to ne škodi na spermo, drugače pa najbrž ima masko in ostalo zaščitouser posted image , že zaradi svojega zdravja, če dela s tako hudimi škropivi.
Če tako gledaš, je tudi veliko kmetov in vinogradnikov, ki škropijo, njive, trto, drevesa.... pa imajo potomce. Samo naj se res fajn zaščitiuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.6.2008 13:07:03 >

clock-img

08.06.2008, 23:36

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Klarissa, js sem tudi imela 2ssuser posted image user posted image . So ti mogoče povedali, kaj ni bilo v redu?

Tudi js upam, da v tretje gre radouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 13:29

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Saj je delno zaščiten-lahko bi sigurno bil bolj. samo če pomisliš, da to pride v telo in pol je v telesu. ah.
moja 2ss: prvič je plodek nehal rastit v 9 tednu- se ne ve zakaj. drugič pa je bilo prazno jajčece-še ful zgodaj se je nehal razvijat.
od tega je že 2 leti in sedaj in še vedno me je strah.
bova videla kako bo v tretje.
samo zdaj nekaj mesecev še neintenzivo probavava in se še ni prijelo. upam, da ta mesec, ker zdaj pa intenzivnouser posted image  

clock-img

09.06.2008, 14:16

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Klarissa, pošiljam ti pikepoke za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem