writing-img

šmrc, šmrc..........

clock-img

07.11.2004, 19:50

clock-img

dix

pencil-img

897

Mi pa imamo tekmovanje v smrkanju. Zmagovalec sem jaz, na drugem mestu je 1,5 mesečni sin, tretji je pa 2 letnik, ki pa se ne sekira preveč. Ati še ne tekmuje ampak imam občutek, da se nam bo v roku treh dni sigurno pridruži (bo ga premamilo!).

Ampak jaz med vsemi najbolj jamram in ker me noben ne posluša sem se odločila zatežit še vam (sory). Za vso zadevo pa krivim podjetje Elektro, ker so si sred mrzela jesenskega dneva zaželeli opravit neke popravke na napeljavi in so nam izklopili elektriko. Njihova razlaga zakaj to počnejo ko je mrzlo:"poleti ne moremo kopat po njivi, ko na njej raste pšenica!" Mislim, EJ!

in tako zdaj hodim okoli po hiši z rolo wc papirja in za sabo puščam kupčke. Diham izmenično na eno nosnico, v grlu me žgečka, v ušesih imam čuden pritisk, kiham, kašljam in se za nameček bašem s slaščicami.

Sory, ker sem vam zatežila, ampak mož (ki je seveda v službi) me je že odj...., mama tudi in ste mi ostali vi!

clock-img

07.11.2004, 20:12

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Mislim svaka čast Elektru- a bo zato znesek na položnici kej nižji?:hudicek::grrr:
Sicer pa vam želim, da se čimprej pozdravite in vsakemu pošiljam eno :rozica:.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

07.11.2004, 21:03

clock-img

Anaelisa

pencil-img

127

Tudi jaz pošteno smrkam, zato lahko doživeto sočustvujem s tabo! Je kar mraz ratalo, sem bila včeraj na sprehodu, pa nisem vedela, da bi bilo že kar pametno obleči kakšne žabe pod kavbojke! To, da vam pa kar tako tebi nič meni nič malo odklopijo elektriko, to je pa res višek! Jim lahko pošlješ kakšen osmrkan robček v kuverti v zahvalo (pardon - za maščevanje :hudicek:) ha, ha!!!

clock-img

07.11.2004, 21:04

clock-img

Anaelisa

pencil-img

127

No, izgleda, da ne bo nič z maščevanjem, sem kliknila na hudička, pa se je pokazal smiley!:hudicek:

clock-img

07.11.2004, 22:40

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pozdravte se! :rozica::rozica::rozica: Pa crkljejte se velik, to odzene vse bacile! :)-

clock-img

07.11.2004, 22:44

clock-img

dix

pencil-img

897

Pri nas je to glih prignalo bacile iz enega na drugega. Torej iz mene na najmlajšega nato še na starejšega. Zdaj pa še moža zapeljem in bomo komletni!!! HAHAHAHA

clock-img

08.11.2004, 07:21

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, moža povabiš v vašo druščino,ti ozdraviš in ga nato cartaš! Vidiš,kako pametni so moški!
Čajčke pa vitaminče, pa bo kmalu prehlad pobegnil!
Pa morda mazilo proti prehladu!
:rozica::rozica::rozica:Hitro ozdravitev vam želim!

clock-img

08.11.2004, 09:48

clock-img

Anonimen

Poskusi se pod nosom namazati s kremo za nos proti prehladu. Kupiš jo v lekarni, lahko pa jo naneseš še kar v nosnici. Meni ful pomaga.

clock-img

08.11.2004, 11:19

clock-img

kimi

pencil-img

3836

elektro na električni stol;)

clock-img

08.11.2004, 16:02

clock-img

niki5

pencil-img

1902

ojoj revčki.. upam, da se boste kmalu pozdravili.

no, jaz bi pa lahko tekmovala v kihanju :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem