writing-img

šola za očete

clock-img

12.06.2009, 14:13

clock-img

ninamaša

pencil-img

1

Zdravo!

Mene pa zanima če katera ve, koliko časa velja šola za očete. Med otrokoma bo sicer dve leti razlike, pa ne vem če mora mož slučajno šeenkrat v šolo za starše da dobi potrdilo, da je lahko pri porodu!

clock-img

12.06.2009, 14:27

clock-img

pipic

pencil-img

392

Bilo je 100 tič povedano da je otrok lahko brez potrdila prisoten pri poroduuser posted image

clock-img

12.06.2009, 14:29

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: pipic

Bilo je 100 tič povedano da je otrok lahko brez potrdila prisoten pri poroduuser posted image

user posted image

clock-img

12.06.2009, 14:32

clock-img

pipic

pencil-img

392

Sorči za napako user posted image
Sam dca mi hodijo po glavi zadnje čase user posted image

clock-img

12.06.2009, 21:02

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

No, za očete pa mislim, da je odvisno od porodnišnice, tako da se tam pozanimaj, kjer misliš roditi, kako imajo. Na Ptuju ne rabi nobenega potrdila. Samo 10 eur zaračunajo za papirnato obleko user posted image Ker v bistvu na Ptuju niti materinska šola - že izhajajoč iz imena - ni namenjena očetom. Ko sem jaz hodila, ni bilo nobenega očeta, tudi termin je od 11-13h, skozi ves teden... tisti dopust si raje šparajo za po porodu, kot pa da poslušajo predavanja o tem, kako se naredi otroka. user posted image Sicer pa niti sestre niso bile navdušene, da bi bili moški prisotni, kolikor sem lahko razbrala iz odgovora na moje vprašanje...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

13.06.2009, 09:21

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

IZVIRNO SPOROČILO: ninamaša

Zdravo!

Mene pa zanima če katera ve, koliko časa velja šola za očete. Med otrokoma bo sicer dve leti razlike, pa ne vem če mora mož slučajno šeenkrat v šolo za starše da dobi potrdilo, da je lahko pri porodu!

mislim da velja 5 let, ampak ne me za besedo držat, vsaj tako sem slišala. Razumela sem pa tudi da ga mora vsakič ponovno plačat.

drugače pa v ljubljani je obvezno da oče hodi v šolo za starše, drugače ne sme biti pri porodu (oz. vsaj pri predavanjih o porodnih dobah mora biti zraven)

clock-img

13.06.2009, 10:04

clock-img

pipic

pencil-img

392

Tudi v Lj in drugod po P so lahko očetje prisotni pri porodu brez potrdila!!

clock-img

14.06.2009, 10:09

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

pipic.. menim da če v ljubljani ne bi bilo potrebno imeti potrdila za očete potem nobeden ne bi plačal teh 16,69EURa

v šoli za starše so rekli in tudi tako zagotovili, da če ga nima tudi ne more biti zraven

clock-img

14.06.2009, 11:20

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Res je od vsake P odvisno... Nam so v MB rekli, da ko jo enkrat "opraviš", da ti velja za vedno. Ko si npr. 2. user posted image , samo pokličeš tja, pa poveš,kdaj si obiskovala šolo, oni pa potem preverijo in ti še enkrat dajo potrdilo o opravljeni šoli. Ampak brez tega potrdila pa v MB očka ne more biti zraven pri porodu. Kar pa je v nekaterih P lahko.

clock-img

14.06.2009, 11:23

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Res je od vsake P odvisno... Nam so v MB rekli, da ko jo enkrat "opraviš", da ti velja za vedno. Ko si npr. 2. user posted image , samo pokličeš tja, pa poveš,kdaj si obiskovala šolo, oni pa potem preverijo in ti še enkrat dajo potrdilo o opravljeni šoli. Ampak brez tega potrdila pa v MB očka ne more biti zraven pri porodu. Kar pa je v nekaterih P lahko.

ah, midva sva sicer bila v MŠ, pa naju v mb nihče ni vprašal po potrdilu.... niti nihče ni vpršal, če želi zraven biti ali ne... samo prišel je in je bilo...

clock-img

14.06.2009, 11:27

clock-img

rina22

pencil-img

3754

zvesta - julija grem 1. rodit, tak da ne vem, kaj bodo rekli v porodni, vem samo, kaj so nam rekli v MŠuser posted image

clock-img

14.06.2009, 11:27

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

zvesta - julija grem 1. rodit, tak da ne vem, kaj bodo rekli v porodni, vem samo, kaj so nam rekli v MŠuser posted image

mislim, da boš potrdila moje besede :)

clock-img

18.06.2009, 11:08

clock-img

anabanana1981

pencil-img

131

A katera ve koliko je za plačat zdej v Postojni,da je partner lahko zravn?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem