writing-img

šola za starše

clock-img

25.09.2007, 16:21

clock-img

PIKICA07

pencil-img

40

Živjoj,

zanima me, kje bi lahko dobila informacije kdaj poteka šola za starše, kjerkoli v Ljubljani ali Mariboru.
Midva z možem namreč živiva v Nemčiji,rodila pa bom v Ljubljani in mož bo do poroda (pdp 20.12.) v Ljubljani samo še 1 x in sicer konec oktobra zato bi rada, da če bo možno šolo opravi takrat.
Aja pa še to me zanima, ali more biti partner prisoten na vseh predavanjih, da dobi potrdilo za prisotnost pri porodu?

HVALA ŽE V NAPREJ in LEP POZDRAV!!!

clock-img

25.09.2007, 17:14

clock-img

Svet

pencil-img

326

V Lj v oviru Leonišča organizirajo tedenske tečaje za oba ali 3 urne samo za očke. Očki po obisku dobijo potrdilo s katerim so lahko prisotni pri porodu. Vem za termin 17.12 ob 18 za očke. to je pa tud vse. Na Leonišču visi plakat, kjer so termini za šolo za starše.

clock-img

25.09.2007, 17:31

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Porodnišnica LJUBLJANA 01/522-60-48 (od pon. do petka od 13.00-15.00)
Več: http://www2.kclj.si  (klikneš na gin. klinika, potem pa levo šola za starše)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem