writing-img

šola za starše v lj - februar

clock-img

19.01.2005, 18:04

clock-img

bikica30

pencil-img

98

Ali mogoče katera ve, kdaj se februarja začnejo predavanja za starše in kje točno je to (v porodnišnici?) in ali se je potrebno kam prijaviti ali kar prideš?
Je brezplačno?
Hvala in lp

clock-img

20.01.2005, 08:18

clock-img

bikica30

pencil-img

98

Hvala za informacije. Rok imam konec aprila, tako da bom februarja v 7. mesecu. Je to ve redu ali prekmalu?
LP

clock-img

20.01.2005, 08:52

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Jaz bom tudi zdaj začela hodit :bravo::bravo:
Treba se je it prijavit v novo porodnišnico, imej s sabo zdravstveno izk. in v torek se vidimo v stari porodnišnici.
Lp, Anja

clock-img

20.01.2005, 09:15

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Jaz tudi februarja :bravo: .
Moraš pa pred tem v novi porodnišnici dvigniti nalepkice. Sabo imej zdravstveno, materinsko se ne spomnim če so jo rabili ker jo imam vedno s sabo, v prtličju na informacijah vprašaš kje se prijaviš in to je to :bravo: .

Se vidimo 1 februarja.

Lidy 27t

clock-img

20.01.2005, 09:35

clock-img

pika78

pencil-img

279

Jaz grem pa marca v šolo za starše (rok imam konec maja). A gre še katera takrat - v Lj. porodnišnico?
Koliko časa traja ta šola (a čez cel mesec) in ob katerih urah je?
Ja, pa še to. Zanima me, če gredo fantje/možje z vami (moj je ful zaposlen in ne vem, če bo lahko hodil, ali je za njih kakšen poseben termin?
Lp, Pika

clock-img

20.01.2005, 10:24

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Boš dobila urnik, pa potem skupaj poglejta kje je potrebno, da je zraven. Npr. ko predava zobar res ni treba da gre...
Zanimive teme kot so porodne faze itd..pa naj le gre s tabo !!
lp,Anja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem