writing-img

šolska torba

clock-img

02.06.2012, 16:29

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

moja dva junaka gresta naslednje leto v 4. in 6. razred.
torbi sta uniceni in nujno potrebujeta nove.

za mlajsega vem, da pom nabavila tisto s koleščki. ker jo je tudi starejsi potrebovam na kolesih.
kaj pa za 6.r.?   so tezke torbe?
v cetrtem je bila grozno tezka.

pa še....a se bolje obnese torbica z že nastelanimi kolescki? ali je bolje kupiti torbo brez koles in posebej vozicek?

pa se kako fajn spl. stran za narocit prosim.

hvala

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

02.06.2012, 17:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.06.2012, 18:34

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

hčera hodi letos v 6 razred in imajo kar težke torbe. Si je tudi v jesen omislila torbo z koleščki -tisto ko lahko ročaj potisneš not in nosiš kot nahrbtnik, ampak jo je imela le nekaj dni. Baje za tako velike ni in - je preveč otročja in smo šli nazaj na nahrbtnik.

clock-img

04.06.2012, 12:27

clock-img

Luni

pencil-img

1371

clock-img

04.06.2012, 13:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2012, 13:56

clock-img

divna

pencil-img

214

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Sem lih kar ugotovila, da bom začela prodajati torbe, kake cene user posted image , držijo pa leto, dve?

Ja, cene so kar navite. Ko je naš šel v prvi razred, smo kupili Schneider komplet in kljub akciji dali preko 100€. Moram pa rečt, da je torba izredno kvalitetna in se ji dve leti uporabe (vsakodnevno prenašanje) ne poznata nič. Ja - uporabljali smo jo le dve leti, ker je vmes sin tako zrasel, da je torbica na njemu že čudno zgledala. Pred vstopom v 3. razred sem mu kupila Target anatomski nahrbtnik, ki je bil v akciji v Sparu in zanj odštela 30€ in je tudi po dveh letih v super stanju.
Letos pa spet gledamo za kakšen pameten anatomski nahrtnik, ki bi bil dovolj velik, ampak je vse od 60€ daljeuser posted image .

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem