writing-img

šolska torba za v jaslice

clock-img

28.08.2006, 21:55

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Mah, sem smotana user posted image . Danes sem malemu kupila nahrbtnik za v jaslice. Da si bo v njem rezervna oblačila nosil user posted image .

Možu pa itak ne upam povedat, ker me bo od hiše nagnal z vsemi mojimi neumnostmi vred user posted image !

clock-img

28.08.2006, 21:56

clock-img

Anonimen

Oh, nisi edina. Pa prav gotovo nimate doma še nobenega nahrbtnika, a ne?user posted image

clock-img

28.08.2006, 22:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Res ne vem zakaj bi to bila neumnost user posted image - edino če nisi res kupila kakega veliiikega nahrbtnika user posted image . A ni nahrbtnik veliko bolj priročen (in estetski) kot ena PVC vrečka? Meni je čisto logično, da imajo otroci stvari v nahrbtniku, vkolikor vrtec nima omaric, kjer bi puščali rezervne cunje. Tudi sama sem Anžetu sedaj, ko gre v večjo skupino (omarice imajo le jasličarji) kupila nahrbtnik za rezervne cotice.

clock-img

28.08.2006, 22:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pa prav gotovo nimate doma še nobenega nahrbtnika, a ne?

ah no, to ga pa pri nas tud nimamo user posted image

clock-img

28.08.2006, 22:08

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Babylove, jaz sem ga tudi, ko je šla v vrtec.
nekje ja mora imeti stvari pospravljene.  pa pravz užitkom sem ga iskala user posted image .

clock-img

28.08.2006, 22:15

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Pa prav gotovo nimate doma še nobenega nahrbtnika, a ne?

Ne, Splišni, prav nobenega (primernega za to priložnost...) user posted image .

clock-img

28.08.2006, 22:17

clock-img

babylove

pencil-img

2473

nahrbtnik veliko bolj priročen (in estetski) kot ena PVC vrečka

Seveda, pa tudi ekološki vidik je treba izpostavit user posted image !

clock-img

28.08.2006, 22:19

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Takšna je:

user posted image

clock-img

28.08.2006, 22:29

clock-img

daria78

pencil-img

166

Tudi naš  fantek ga ima in ga noče sam nositi. Da mu pa ni pretežek, mu stvari nosim jaz, v svojem nahrbtniku,  on pa nosi praznega. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.08.2006, 22:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2006, 23:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meni se zdi to najboljša varianta. jaz sem tudi malemu kupila lani nahrbtnik v Benetonu in je zelo vzdržljiv glede na to kje vse smo ga že vlačili in kolkokrat preprali.
V nahrbtnik pa mu daj enojno ali dvojno celotno garderobo, pleničke, robčke, ninico (če jo ima), plasteničko, kremo za malo rito, rezervno vrečko za umazana oblačila.

clock-img

28.08.2006, 23:14

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ej, meni je tudi tale Nodi-nahrbtnik všeč!user posted image

clock-img

29.08.2006, 07:59

clock-img

Anonimen

Kaj je dober. Hitro napišite kje se ga da kupiti.

clock-img

29.08.2006, 08:04

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  user posted image  user posted image  ZELOOOOOOOOOOOOO lep nahrbtnik user posted image  user posted image  user posted image
Saj če ostane vse čisto (rezervna oblačila) pa ga sloh ne rabiš vsak dan domov nosit user posted image

Lep prvi šolski dan - takšni naj tudi sledijo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2006, 19:37

clock-img

tažana

pencil-img

1601

jest sem tut danes kupila en nahrbtnik za jasli. user posted image
sem mnenja da je to nujna oprema!!user posted image

clock-img

29.08.2006, 19:59

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz ga nisem kupila, ker nisem našla nobenega, ki bi mi bil všeč..ta Nodijev pa mi je full user posted image  Daj povej, kje si ga kupila, plisssssuser posted image  Sicer ni panike, ker že ima 4 nahrbtnike doma (kužeka, medvedka, pikapolonco in vesoljčka), ampak bo še plac za enegauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem