cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šolski nahrbtnik ben10

clock-img

11.06.2009, 16:24

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Pozdravljene!
Moj sinček bo jeseni začel hoditi v 1. razred.
Počasi se pripravljamo, ker nam je to vse novo smo bolj zgodnji user posted image !
Sine si želi šolski nahrbtnik ben10! Tu pri nas ga nisem zasledila, niti na netu ne!
A morda ve katera kje bi lahko nabavili torbo ben10, puščico, zvezke, pisalniški stol, skratka vse kar šolarček rabi....
Hvala za vaše odgovore!

clock-img

11.06.2009, 19:41

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Se podpišem, mi imamo tudi fanta, ki je nor na Ben 10 in bi tudi imel vse na tega junaka.user posted image

Vem, da se dobijo stvari od ben 10 na netu, ker sem vidla, da obstajajo ure, pa majice, pa igrače. za torbe pa še nisem poizvedovala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

11.06.2009, 19:44

clock-img

blaža

pencil-img

8795

sanela, če kej zvoham ti javim.user posted image

Bom probala še čez pogledat, če kej prodajajo.

Drugače pa bomo že kej našli, da mu bo šolska torba všeč. Na Ben 10 bi mu kupla, ki po mojem mu bo tudi drugo leto ok, ki npr. ninje želve al pa spiderman, sta bla samo prehodna in ju drugo leto ne bi več želel. če ne dobimo na ben 10, bomo pa kej nevtralnega za fante, da mu bo všeč.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

11.06.2009, 19:47

clock-img

Anonimen

http://www.alibaba.com/showroom/Ben_10_Schoolbag.html

obstajajo, samo še v Slovenijo morajo pridet user posted image  tud mi bomo prvi v vrsti user posted image

clock-img

11.06.2009, 19:52

clock-img

blaža

pencil-img

8795

O kriza natasa 77, bog ne daj da to moj ta mali vidi, ki bi se mu user posted image .

user posted image  jaz sem rekla, da bom pogledala če majo čez, ma ko so prišle ven ben 10 ure, tam niso meli še pojma o Ben 10, tako, da dvomim, da bi kej dobila. če ne pa vsaj kakšen Hot Weals( ne vem, če sem prav napisala, se mi ne da it pogledat na avtke spodaj user posted image )

Al pa kej na bakugane, bi blo fulll dobro ta trenutek. Upam samo, da če bi bli še drugo leto aktualni. Pri nas so zdej te kroglice.user posted image

Steve Jobs

clock-img

11.06.2009, 19:54

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Kaj pa e-bay? Mi smo tako kupili "sanjsko" torbo za našega prvošolca.

lp

clock-img

11.06.2009, 20:01

clock-img

blaža

pencil-img

8795

al1, kaj lahko kakšen link prilimaš prosim? Sej če ne bom mojga moža vprašala, on ma bolj pojma o takih nakupih.

hvala

Steve Jobs

clock-img

11.06.2009, 20:12

clock-img

blaža

pencil-img

8795

http://shop.ebay.it/items/?_nkw=ben+10+school&_nd1=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=ben+10+school&_osacat=0

evo to je touser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

11.06.2009, 20:54

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

sem iz dolenjske in mam sinkota , ki je tudi nor na ben 10 vendar pri nas se že da nabavit zveske, puščice in tudi ruzaki so že in to v mladinski knjigi in mislim da dzs. sicer pa ne skrbite naslednji mesec bo že v vsaki trgovini tale 10 letni fantek ben 10. 

Life is to short for the wrong decision

clock-img

11.06.2009, 21:00

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sem iz dolenjske in mam sinkota , ki je tudi nor na ben 10 vendar pri nas se že da nabavit zveske, puščice in tudi ruzaki so že in to v mladinski knjigi in mislim da dzs. sicer pa ne skrbite naslednji mesec bo že v vsaki trgovini tale 10 letni fantek ben 10. 

hvala za informacijo čebelica. user posted image user posted image user posted image  mega.user posted image

Steve Jobs

clock-img

12.06.2009, 11:00

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

ooooooooooo punce!
hvala, hvala ful ste mi pomagale.
sem slišala da na hrvaškem tudi že prodajajo vse od ben10-na.
no če nam ne rata do dopusta nabavit ben10-na ga bomo na dopustu našli user posted image
lep dan želim

clock-img

12.06.2009, 11:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01
pri nas se že da nabavit zveske, puščice in tudi ruzaki so že in to v mladinski knjigi in mislim da dzs

Krasno. Živimo malo manj kakor poleg DZS in zdaj lahko samo upam, da bo trajalo čimdlje, da moj sin to zagleda v izložbi. user posted image

clock-img

17.06.2009, 11:03

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Zdaj sem klicala v DZS in sem jih vprašala če so dobili kar koli od ben10-a, pa me delavka vpraša "kaj je to"!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no toliko......

clock-img

17.06.2009, 11:23

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

hi hi hi je tudi mene ena debelo gledala , pa sem rekla da imajo v reklamah napisano , da imajo od ben10 stvari. pa je rekla aha mogoče so pa naročeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Life is to short for the wrong decision

clock-img

17.06.2009, 21:55

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_npmv=3&_trksid=p3913.m38.l1313&_nkw=ben+10+school&_sacat=See-All-Categories 

tu je precej tega in večina pošiljajo v slovenijo user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

18.06.2009, 21:02

clock-img

Ulaa

pencil-img

504

Niso torbe, ampak vsaj za tolažbo
http://www.emka.si/oddelek/796/Ben-10

clock-img

03.08.2009, 14:13

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Mi jih imamo...

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem